Aylin Cadir datoreaza rasfatul... sotului ei

Adaugata 2011-09-19, la ora 09:30:54
Aylin Cadir datoreaza rasfatul... sotului ei Aylin Cadir este o artista cu o poveste interesanta si cu un drum care a dus-o tot mai aproape de esenta ei. A inceput cu concursul Alege ASIA si cu trupa POPS, iar acum frumoasa artista din Constanta este tot mai prezenta pe scenele de teatru, dar si in serialele de televiziune, unul dintre rolurile ei fiind in "Vine politia", unde a jucat alaturi de Horatiu Malaele si Ioan Gyuri Pascu. Vara aceasta i-a adus implinire personala, prin casatoria cu iubitul ei, Traian, si o luna de miere provocatoare in Mexic, iar toamna o incepe in forta pe plan profesional prin examenele pe care vrea sa le sustina la scoala de soferi si la masterul de jazz, prin spectacolul cu muzica si poezie frantuzeasca pe care il sustine alaturi de mai multi colegi actori, dar si un nou proiect in televiziune. Redam o scurta secventa din discutia noastra cu Aylin Cadir.

De ce ai hotarat sa faci si nunta turceasca, si nunta romaneasca?
Asa mi s-a parut normal. Eu sunt turcoaica, iar Traian este roman. Asta a fost din start. Si parintii lui au zis asta, si el. Mama deja isi inchipuia cum va fi, imediat ce am discutat despre nunta. In plus, Constanta e mai cosmopolita decat Bucurestiul: turci, machidoni, lipoveni. In bloc la mine aveam doua familii de turci, dintre care una eram noi, una de tatari, una de machidoni, o familie de moldoveni.

Cum a avut loc intalnirea cu Horatiu Malaele si Ioan Gyuri Pascu?
A fost intamplator. Mie imi placea de ei oricum, dar a trebuit sa le placa si lor de mine ca sa putem lucra impreuna. El a vazut ceva la mine. Totdeauna m-am gandit: ce au vazut oamenii astia la mine? Am fost in vizita la nasii nostri de la Timisoara care sunt parintii Minolei, care a fost cu mine in trupa Pops, si ne-au pus clipul de la "Alege Asia", de acum opt ani. M-am uitat si mi-era foarte frica. Nu mai stiam cum aratam. Mi-am dat seama ca nu m-am schimbat. Esenta mea este aceeasi. 

Esti rasfatata?
Mare parte din rasfatul si alintatura mea este numai din cauza sotului meu. Ai mei nu m-au crescut asa. Deloc. Nu stiam ce este aceea sa fii rasfatata. Cat s-a chinuit doamna Catrinel Dumitrescu sa ma scoata din rasfaturile mele. Acum controlez mult mai bine decat atunci. Am intrat si intr-un mediu unde toata lumea era atenta la noi. In astfel de conditii, poti sa nu ajungi foarte bine daca nu ai oamenii potriviti in jurul tau.  
de Ancuta Balan - 7253 afisari
 
         
 
3.1 - 5687 voturi