Amadeus: "Avem o viata destul de linistita"

Adaugata 2011-08-23, la ora 14:30:22
Amadeus: "Avem o viata destul de linistita" Formatia Amadeus este cea mai longeviva trupa de fete din Romania. Andreea (vioara), Alexandra (vioara), Cristina (clape) si Patricia (violoncel) au o pregatire muzicala de exceptie, cucerind pe rand publicul din Romania, dar si cel din strainatate. Despre hobby-uri si timp liber ne-au vorbit si noua cele mai talentate artiste din show-biz. 

Unde va poate asculta publicul?
Cele mai multe concerte ale noastre sunt in mediu privat. Din toamna avem programate o serie de concerte prin cluburile din Capitala, pentru toti fanii care ne asteapta. Totodata, vom lansa si un nou single la care am filmat si un videoclip.

Ati avut timp si de vacanta?
In general, vacantele sunt legate si de turnee. Publicul strain ne apreciaza foarte mult si de aceea este o reala placere sa concertam in afara si sa ne si distram in acelasi timp. 

Prin ce va deosebiti de ceilalti artisti?
Toti artistii petrec foarte multe ore in studioul de inregristari si la repetitii. Ceea ce avem noi in plus este studiul la instrumente, care se face inca din copilarie. Nu aveam vacante ca ceilalti copii pentru ca nu puteam lipsi de la orele de practica. 

Ce faceti in timpul liber?
Avem o viata destul de linistita, nu suntem genul de fete care sa piarda noptile prin cluburi. Nu facem excese, ne place sa avem un stil de viata sanatos. Uneia ii place sa danseze salsa, alteia sa isi croiasca diverse obiecte vestimentare, Cristinei ii place foarte mult sa conduca, iar Patricia este foarte indragostita de animale si de echitatie. Are doi caluti, trei magari, caini, pisici, o vaca, pasari, ce mai, o ferma intreaga. Ca sa nu mai zicem ca alimentele pe care le consuma sunt suta la suta naturale. 
de Valentina Nastase - 7083 afisari
 
         
 
3.1 - 5598 voturi