"Fiul lui Mihalache va fi al doilea Tandarica al Romaniei"

Adaugata 2011-06-01, la ora 08:47:24
"Fiul lui Mihalache va fi al doilea Tandarica al Romaniei" Saptamana trecuta, renumitul tambalagiu Marius Mihalache si-a serbat ziua de nastere intr-un cadru restrans, alaturi de familie si de cei mai apropiati prieteni. Evident, de la petrecere nu au putut lipsi artistul de muzica lautareasca, Nelu Ploiesteanu, care l-a supus pe sarbatorit la un "test", reinviind traditia de acum 17 ani, pe cand cantau impreuna la Sarpele Rosu, in preajma unor nume mari porecum regizorul Andrei Blaier, scriitorul Dinu Sararu, dar si alte personalitati care frecventau boema locatie. 

Ce surpriza i-ati pregatit lui Marius Mihalache cu ocazia impinirii varstei de 37 de ani?
El stie ca eu sunt omul surprizelor si am ales sa il pun sa cante cu mine, ca sa vad daca isi mai aminteste de vremurile de odinioara. Au trecut 17 ani de cand nu am mai fost pe scena impreuna. Marius Mihalache este nepotul meu, adica fiul varului meu. Noi am inceput sa cantam impreuna pe cand eram la Sarpele Rosu, alaturi de alte personalitati care au diparut dintre noi. Acum foarte rar se intampla sa mai cantam impreuna, el canta alt gen muzical, iar eu nu am abandonat muzica lautareasca.

Unde va mai pot auzi cantand petrecaretii din ziua de azi?
Luni plec pe litoral, asa cum fac in fiecare vara. Vacanta o sa mi-o petrec la munte cu familia, la casa mea din zona Nehoiu.

Ce parere aveti despre talentul lui Lorin, fiul lui Marius Mihalache?
Stiu ca este un baietel extraordinar caruia ii place sa bata la tobe intr-un mare fel. Va fi un al doilea Tandarica al Romaniei.

Cum mai stati cu santatatea?
Am renuntat la multe alimente care inainte imi faceau placere, dar pe care nu mai am voie sa le consum. Nu mai mananc carne decat foarte rar, bautura- o bere la patru cinci luni, iar tigari dintr-astea foarte slabe si tot asa la zile mari precum ziua de nastere a lui Marius  Mihalache.
de Mirabela Gucea - 4875 afisari
 
         
 
3.0 - 5125 voturi