Anda Adam mai frumosa si mai senzuala ca niciodata
    POZA:
     
 

Anda Adam mai frumosa si mai senzuala ca niciodata

Din data: 10 Aprilie 2008 ora : 10:08:59
Anda Adam revine in forta mai frumoasa si mai senzuala ca niciodata cu o noua piesa si un nou clip ce te vor face sa vibrezi. Artista a pregatit piesele pentru un album nou nout ce va fi lansat in curand sub marca Roton.
O hala in reconstructie, ziduri acoperite de graffiti, panze rosii si un glob urias au jucat roluri importante in timpu timpul filmarilor, personajul principal fiind insa Anda care a purtat o rochie superba, marca Balizza. Vestimentatia cu totul speciala a constituit piesa de rezistenta a look-ului glamour al Andei, rochia avand o spectaculoasa trena, confectionata din pene negre.
Nici presa nu a lipsit de la eveniment, profitand de prima pauza dintre filmari, pentru a-i smulge cateva cuvinte atat Andei cat si regizorului clipului, Iulian Moga.
Cantareata a fost inconjurata de o multime de dansatori, printre care s-a aflat si Dnice, un cunoscut coregraf, dansator si model care a venit ieri din Germania, special pentru filmarea clipului. Dnice, in varsta de 26 ani, a lucrat cu nume mari din lumea muzicii internationale ca Mariah Carey si Sarah Connor, implicandu-se de asemenea ca director artistic in diferite proiecte tv.
de Celina Alexandru - 4337 afisari
 
         
 
3.8 - 5 voturi