Astazi este ziua de nastere a Alexandrei Badoi. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua de nastere a Alexandrei Badoi. La multi ani!

Data nasterii: 07 Decembrie 1988
Alexandra Badoi s-a nascut pe 6 decembrie 1988 in Targu-Jiu. Originara din Tg-Jiu, Alexandra si-a inceput cariera la radio Targu-Jiu, prezentand emisiuni de divertisment inca din perioada liceului. In paralel, ea a debutat in modelling si a participat la numeroase evenimente culturale, in calitate de cantareata sau prezentatoare. Ajunsa in Bucuresti, a trimis un mail la Antena 1 si a fost chemata la o proba filmata pentru a fi inregistrata intr-o baza de date. Totodata, a urmat un training pentru Prof Fm si unul pentru Radio Lynx, unde a fost angajata ca prezentatoare de stiri. Ulterior ea a devenit prezentator al rubricii Meteo de la Antena 1.

In plan muzical, Alexandra a reusit o premiera pentru muzica electronica romaneasca: impreuna cu DJ-ii Snatt & Vix, a semnat o piesa la casa de discuri Armada Music, condusa de DJ-ul de renume mondial Armin Van Buuren. Astfel, Cold Shower, melodia compusa si interpretata de Alexandra, care a devenit rapid una dintre cele mai apreciate piese de muzica trance. In plus, videoclipul oficial „Cold Shower” a adunat o multime de reactii frumoase din partea publicului si a mass-mediei: peste 300.000 de vizualizari pe YouTube. Din portofoliul sau, o alta piesa la fel de apreciata este „Summer of Love”, un imn de vara care a depasit pragul de 3,5 milioane de vizualizari pe acelasi canal muzical.


Cu dedicare si perseverenta, Alexandra si-a propus sa aduca si curentul trance romanesc in atentia artistilor straini. Si a reusit, caci spectacolele ei pe aceeasi scena cu celebrii DJ Tiesto, Paul Van Dyk, Above and Beyond, Ferry Corsten, Moby – din cadrul unor evenimente de impact ale muzicii trance, precum Liberty Parade, Mission Dance Weekend ori Armada Night – au dus la propulsarea pieselor sale (Cold Shower, In My Eyes, Love My World) pe primele pozitii din topurile radiourilor de profil.

De asemenea, Alexandra Badoi a fost si una dintre semifinalistii Eurovisionului din 2007, unde a interpretat piesa "Show me love". Alexandra a mai participat si la preselectia Eurovision, editia 2010.

de Redactia - 5097 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi