La multi ani, George Vintila!
    -
 

La multi ani, George Vintila!

Data nasterii: 07 Decembrie 1970
George Vintila s-a nascut pe 7 decembrie 1970 la Brasov. Unul dintre DJ-ii Pro Fm, George Vintila a inceput sa lucreze in 1993 si de atunci s-a perfectionat si si-a construit o cariera. A fost coleg la inceput cu Andi Moiesescu, ocupandu-se la un moment dat chiar si de stiri. Inainte de a ajunge la Bucuresti, George a fost plecat cu fratele sau, Marius Vintila, sa isi incerce norocul prin lume intocmai - timp de doi ani de zile a lucrat intr-un restaurant mexican in Londra. La 19 ani s-a casatorit si acum spune ca a fost pasul sau gresit si decizia cea mai neinspirata.

George Vintila iubeste muntele, sporturile montane si masinile - face bungee jumping, conduce masini, vine la job pe role si canta. Este pilot de raliuri si a castigat cateva trofee. Ecologist convins, el se declara ecologist convins, iubind natura si sprijinind orice actiune de protejare a mediului.

Tot George Vintila a ajutat-o si pe Cosmina Pasarin sa bata la poarta succesului. S-au cunoscut in timpul filmarilor pentru emisiunea „Zero”, realizata de George. Pe atunci Cosmina era doar concurenta de la "Vara ispitelor”. Relatia lor nu a durat mai mult de trei ani timp in care bruneta s-a invartit prin cercurile de cunostinte ale lui George si a reusit sa devina prezentatoare. Cum vocea nu o ajuta, Cosmina s-a reorientat spre televiziune.

George este si un mare iubitor de animale – de ani buni il rasfata si pe Schultz, un superb caine negru, din rasa Amstaff, dar si un pasionat de arta fotografica, de muzica celor de la METALLICA, GUNS N ROSES, SLASH, DEPECHE MODE. A jucat intr-un film, "Simplu" in 2008, dar si intr-un episod al serialului "Pariu cu viata".

Dj-ul Pro Fm a revenit in televiziune cu emisiunea „Explore Midnight”, la PRO TV, o emisiune despre mondenitati.

de Redactia - 6334 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi