Astazi este ziua Oliviei Steer. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua Oliviei Steer. La multi ani!

Data nasterii: 30 Decembrie 1975
Olivia Steer s-a nascut pe 30 decembrie 1975, la Oradea. Inca din perioada liceului a prezentat stiri la un post de televiziune din orasul natal. Apoi a intrat la Facultatea de Drept. Steer A scris la un cotidian oradean o rubrica numita "Rumegusul limbilor de lemn", despre erori de exprimare in media. Dupa putin timp a devenit corespondent pentru "Evenimentul zilei" - din acea perioada dateaza pasiunea Oliviei Steer pentru reportaj.
Olivia a participat la concursul "Tanarul jurnalist al anului", din 2009, si a castigat premiul sectiunii reportaj. In 2010 s-a mutat la saptamanalul "Bihoreanul" si a sustinut o pagina de reportaje, sub titlul "Povestirile Oliviei". In paralel era corespondent local pentru "Stirile PRO TV International". S-a mutat la Bucuresti si a prezentat stirile de dimineata la Pro TV.

In anul 2004 a devenit Olivia Moisescu, pentru ca s-a casatorit cu Andi Moisescu, prezentatorul emisiunilor "Apropo TV", "Romanii au talent".
A fost coprezentatoare a emisiunii "Dansez pentru tine", alaturi de Stefan Banica. Dupa nasterea primului copil, David, a revenit la televiziune cu emisiunea "Business Magazin". A urmat o noua experienta ca mama, un alt fiu, Luca si, de curand emisiunea "Doamne de poveste" de la Acasa Tv.

de Redactia - 3489 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi