Astazi este ziua Oanei Zavoranu. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua Oanei Zavoranu. La multi ani!

Data nasterii: 16 Iunie 1973
Oana Zavoranu s-a nascut pe 16 iunie 1973, in Bucuresti. Actrita, cantareata si moderatoare de televiziune, Oana a urmat Colegiul National I. L. Cargiale si a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti. La sugestia unor prieteni, s-a prezentat la un casting ce avea drept scop gasirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vara pentru 2, difuzata de postul de televiziune TVR 2. A castigat competitia, incepandu-si cariera in anul 2000.

Artista a primit in anul 2002 primul sau rol intr-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc. Doi ani mai tarziu, in 2004, Zavoranu a aparut in filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani. Pelicula a inregistrat un mare succes in tara sa de origine, avand incasari de peste 1.000.000 de dolari americani doar in Italia. Odata cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, Oana Zavoranu a fost distribuita in telenovelele Numai Iubirea si Pacatele Evei. In 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, difuzata de postul Acasa TV.
In 2007, Zavoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzata de Romantica. La 28 iunie 2007, artista si-a lansat albumul de debut, intitulat Mai buna ca niciodata, alaturi de discurile single „Pusa pe Fapte” si „Cariño”. In 2009 artista a realizat emisiunea Pact cu diavolita, difuzata de postul Kanal D.

In plan personal, Oana a avut o viata foarte zbuciumata. A divortat de cantaretul Pepe, a fost intr-o relatie cu Tudor Ionescu, Tudy, iar acum este iubita lui Razvan.

de Redactia - 2933 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi