La multi ani, Oana Turcu!
    -
 

La multi ani, Oana Turcu!

Data nasterii: 01 Noiembrie 1974
Oana Turcu, vedeta postului Antena 2, s-a nascut pe 1 noiembrie 1974, la Iasi. Cu toate ca a absolvit cursurile Facultatii de Stiinte Economice - sectia comert marketing din Iasi, Oana a lucrat la o televiziune locala, unde a fost reporter de teren, redactor, si intr-un final a ajuns directorul postului la care lucra. Inca din timpul facultatii ea a inceput sa isi dezvolte o afacere, pentru ca avea mici probleme cu tenul, din cauza acneei. A reusit apoi sa isi cladeasca si o cariera internationala, urmand o scoala postuniversitara de cosmetologie la Bologna, dar si un doctorat in stiinta si tehnica produselor de erboristerie, dietetice si cosmetice Ferrara. A lucrat de asemenea la crearea Cremei Extraforte pentru slabire-Termo.
In 2007 aceasta a devenit doctor in Istorie al Universitatii din Craiova. In timp unic importator pe Romania al produselor Ardes Cosmetics, si unic importator al Ardes Cosmetici pe intreaga Europa de Est.

Ajungand la un moment dat pe locul 39 in Top 100 al femeilor de succes din Romania, Oana Turcu a reusit in numai sapte ani sa puna pe picioare o afacere foarte profitabila, pentru care a primit in 2001 marele premiu la concursul „Cursa carierelor de succes” organizat de revista Cosmopolitan.

Prezentatoarea emisiunii „Confidential” de la Antena 2, Oana Turcu este casatorita cu „Agentul VIP”, omul de televiziune si jurnalistul Cristian Brancu, impreuna cu care are un fiu, Tudor, nascut in august 2011, intr-o clinica din Viena.

Brancu si Oana Turcu s-au cunoscut in 2008 in timpul unei emisiuni de la Antena 2.

de Redactia - 6210 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi