"Nu stiu daca voi mai poza in Playboy"

Adaugata 2010-04-26, la ora 09:44:09
Cine este, dincolo de sticla, Roxana Ionescu?
Sunt o persoana optimista careia ii place sa se bucure de orice, chiar si de  cele mai nesemnificative lucruri. Spre exemplu, ma bucur atat de mult ca au inflorit copacii, incat am impresia ca au facut-o numai pentru mine! Saptamana trecuta, pe 22 aprilie a fost ziua mea, si am avut senzatia ca tot universul a lucrat in favoarea mea, ca un dar pentru mine. Poate parea putin cam egoist sa gandesc asa, dar nu ma pot abtine. Sper sa nu ma schimb niciodata si cred ca viata e frumoasa daca noi incercam sa o modelam in favoarea noastra.
Totusi, ce te nemultumeste in lumea in care traiesti?
Ma nemultumeste profund rautatea oamenilor. Nu pot sa inteleg cum se poate bucura cineva atunci cand altcuiva i se intampla un lucru rau. Nu stiu de ce in Romania trebuie sa moara si capra vecinului. Minciuna, perversitatea si indiferenta ar ocupa locurile urmatoare.
Se aude ca ti-ai construit o casa la tara...
Nu-i adevarat, e doar o barfa care nu are nicio baza reala. Din pacate, nu dispun de o casa de vacanta.
Unde iti place sa mergi atunci cand vrei sa evadezi din cotidian?
Iubesc Brasovul si il vizitez ori de cate ori pot. Cand vreau sa fug de aglomeratie, ma indrept catre zona Ranca. Acolo gasesti lucruri simple dar frumoase pe care nu le poti intalni nicaieri in apropiere de Bucuresti. Parintii mei obisnuiesc sa petreaca weekendurile acolo si merg si eu cu ei. Ei vor chiar sa se mute definitiv acolo. Eu, chiar daca imi doresc liniste, inca nu pot pleca din Bucuresti, pentru ca toate activitatile mele si ale sotului sunt legate de capitala tarii.
Te vom mai revedea in Playboy?
Nu stiu cand se va mai intampla asta, dar niciodata sa nu spui niciodata!
de Mirabela Gucea - 4036 afisari
 
         
 
3.0 - 4468 voturi