"Nu am calcat pe cadavre ca sa ajung unde sunt"

Adaugata 2010-08-09, la ora 07:54:43
"Nu am calcat pe cadavre ca sa ajung unde sunt" Simona Patruleasa este prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Kanal D. Zambitoare si prietenoasa cu cei din jurul ei, vedeta marturiseste ca viata i-a oferit numai surprize placute.

Ce a mai facut Simona Patruleasa in ultima perioada?
Lucruri obisnuite. Am petrecut mai mult timp cu familia, am calatorit, dar mai ales m-am bucurat de venirea pe lume a unui nou membru in familia noastra: Andrei Mattia, nepotul meu.
Ai intrat vreodata in dezacord cu sefii postului de la Kanal D?
Nu si nici nu-mi doresc. Consider ca avem o colaborare frumoasa si chiar am fost impresionata de felul in care isi trateaza angajatii. Sunt umani, eleganti, fair-play.
In ce relatii ai ramas cu fostii colegi de la Antena?
Cu multi dinte ei am pastrat legatura si ne sunam sau ne vedem. Am cunoscut si acolo persoane de care mi-a fost greu sa ma despart si din acest motiv am si ramas prieteni.
Care sunt compromisurile pe care le-ai facut de-a lungul carierei?
Nu stiu la ce fel de compromisuri te referi. Important este ca am ajuns unde sunt prin forte proprii si nu am calcat peste cadavre ca sa ajung aici. Am muncit mult si rezultatele m-au recomandat intotdeauna. Compromis poti sa consideri si momentul in care am acceptat dialogul cu o anumita publicatie care m-a jignit mult timp si cu toate acestea eu am lasat de la mine si am trecut cu vederea. Am facut asta nu pentru ca imi doream publicitate cu orice pret, ci pentru a usura munca altor colegi.                  
Ce te-a atras prima data la sotul tau, Sabin?
Faptul ca e frumos, chipes.
Cum va petreceti timpul liber, tu si Sabin?
Ca niste oameni normali. Cu parintii si fratii, ne vedem cu prietenii, mergem la teatru, la film sau ne plimbam cu bicicletele prin parc.
Te-ai gandit vreodata sa emigrezi?
Am vrut candva, dar am realizat ca nu pot sa stau departe de parinti si m-am razgandit. Pentru mine familia este cea mai importanta.
Ce te deranjeaza cel mai mult in lumea in care traiesti?
Rautatea oamenilor, invidia, frustrarea si meschinaria.
de Livia Lixandru - 5805 afisari
 
         
 
3.0 - 3819 voturi