"Imi place sa ma izolez in creierii muntilor"

Adaugata 2010-08-02, la ora 07:39:56
"Imi place sa ma izolez in creierii muntilor" Aceasta perioada este una grea pentru Fuego, care dupa moartea tatalui isi petrece timpul la Cluj avand grija de mama sa. Chiar daca nu are in plan o vacanta, cel putin in aceasta perioada, subiectul preferat de discutie ramane, in afara de muzica, fara doar si poate, legat de calatorii.
Ce inseamna o vacanta pentru Fuego?
Ce poate fi mai placut decat cateva zile petrecute impreuna cu prietenii, departe de lumea dezlantuita, intr-o atmosfera cat mai relaxanta? Sa mergi peste tot, sa vezi tot, sa simti bucuria oamenilor de a trai si sa stai suficient de mult, incat sa realizezi ca nu mai vrei sa pleci.
    
Dintre toate calatoriile tale prin lume, care este destinatia care te-a impresionat cel mai mult?
Evident, Parisul. Eternul Paris. Am avut mari asteptari de la el si toate mi-au fost confirmate. Orasul luminilor este un mit pe care inca il mai port cu mine. Nu cred ca l-as epuiza vreodata. Este locul unde Universul si-a concentrat intr-o uluitoare varietate splendorile.

Preferi orase pline de viata sau locuri izolate si salbatice?
Prefer destinatiile in care te poti relaxa, dar in acelasi timp sa ai parte de o vacanta activa. Imi plac orasele care nu dorm niciodata, gen Londra, Paris, New York, unde la orice ora gasesti ceva important de facut. Uneori, insa, ma refugiez si in locuri izolate, care imi confera linistea si echilibrul interior, iar atunci ma retrag la manastirea Crasna, in creierul muntilor, mai aproape de Dumnezeu.
    
Care sunt cele mai valoroase obiecte aduse din vacantele tale?
Obiectele de cult din Israel, lucrate manual, adevarate bijuterii, mastile din Venetia, fiind detinatorul unei colectii impresionante, autograful cu dedicatie al Tinei Turner pe care-l pastrez la loc de cinste in arhiva mea sentimentala, autograf pe care l-am obtinut la Helsinki, la unul din concertele Lady T., din turneul dedicat celei de-a  50-a aniversari de cariera artistica. A fost un triumf, un show spectaculos - a cantat, a dansat, a excelat prin tinute de exceptie, cu o energie debordanta, fiind un model de artist complet si complex, dovedind dincolo de orice indoiala ca este „simply the best”. Artista a stralucit in fata a peste 20.000 de spectatori, care au venerat-o si au aclamat-o minute in sir, fiind o lectie de cum trebuie respectate adevaratele valori. A fost si va ramane pentru mine un idol.
    
Ce regrete legate de vacanta ai?
Nu stiu sa inot si sufar in fiecare vara, nu stiu sa schiez si sufar in fiecare iarna, nu am timp mai mult pentru mine, familie si prietenii mei si sufar tot anul.
de Mirabela Gucea - 4329 afisari
 
         
 
3.0 - 3389 voturi