"Fiica mea nu vrea sa fie vedeta"

Adaugata 2010-03-15, la ora 07:45:05
"Fiica mea nu vrea sa fie vedeta" Stim ca sunteti pasionata de calatorii. Unde ati fost ultima data?
Am petrecut trei zile la Timisoara, unde am o casuta. Cu acest prilej am vizitat mai multe obiective turistice. Dar cea mai mare onoare pentru mine a fost  binecuvantarea pe care mi-a dat-o IPS sa Mitropolitul Banatului. Altfel, m-am simtit extraordinar sa fiu primita cu atata bucurie de oamenii de acolo.
Calatoriti si in interes de serviciu?
In ultima perioada am calatorit numai in interes de serviciu, astfel incat incerc sa imbin utilul cu placutul. Mai intai imi rezolv treburile, dar dupa aceea sunt libera sa-mi fac programul si sa vizitez obiectivele zonei. Nu imi place sa parasesc un loc fara sa admir ce are mai reprezentativ. Pentru ca se apropie Pastele, am simtit nevoia sa ma incarc spiritual si de aceea am vizitat si manastirea Prislop, unde a fost inmormantat parintele Arsenie Boca.
Mergeti insotita si de fiica dvs., Ioana?
Ioana nu ma insoteste, pentru cea este forte ocupata in aceasta perioada. Este in an ultimul an la Facultatea de Design interior si se pregateste pentru licenta. Dupa aceea mi-a promis ca nu ma va mai lasa singura. Momentan, nu cred ca voi mai parasi Bucurestiul, ma voi relaxa citind o carte de yoga sau voi merge la sauna.
Deseori, copiii vedetelor intra si ei in atentia presei. Ioana n-a devenit si ea un fel de... V.I.P.?
Spre surprinderea mea, ea nu vrea sa adere la statutul de vedeta sau de persoana publica. Ii place sa aiba intimitate, nu o incanta publicitatea de niciun fel, nu vrea o viata ca a mea. E de ajuns pentru amandoua ca eu trebuie sa duc “responsabilitaea” de a fi cunoscuta. Ii respect dorinta si nu vreau sa o influentez. Am incredere totala in ea si chiar daca suntem firi diferite avem aceeasi scara de valori si ne completam reciproc.
de Valentina Nastase - 5810 afisari
 
         
 
3.0 - 4704 voturi