"Daca nu eram actor, as fi vrut sa fiu bariton sau pictor"

Adaugata 2011-04-08, la ora 09:21:43
"Daca nu eram actor, as fi vrut sa fiu bariton sau pictor" Pavel Bartos se numara si el printre romanii care au talent, acesta fiind principala cerinta pentru un prezentator al emisiunii "Romanii au talent". Numai ca in aceeasi echipa cu Smiley, lucrurile devin ce in ce mai surprinzatoare... Pe langa actorie si umorul care-l face sa treaca cu brio peste obstacole, prezentatorul lasa sa iasa la iveala mai multe dintre calitatile sale ascunse. Poate, in curand, vom auzi mai multe despre baritonul sau pictorul Pavel Bartos...

Ce ai invatat din experienta romanilor cu talent?
Inca de la inceput, mi-a placut foarte mult formatul emisiunii si, in plus, ma regaseam foarte bine in postura acestui tip de prezentator. Ce am invatat? Ca talentul nu are varsta!

Formezi, impreuna cu Smiley, o echipa foarte haioasa. Cum va intelegeti in spatele camerelor de luat vederi?
Inainte il admiram pe Smiley ca artist, dar dupa aceasta emisiune am castigat un prieten. 

In afara de emisiune, joci si in serialul Mostenirea, plus in vreo cinci piese ale Teatrului Odeon... Mai ai timp si pentru familie?
Nu exista "daca", "trebuie" sa am timp pentru familie. 

Dintre romanii talentati care s-au remarcat la emisiune, cine te-a impresionat in mod deosebit? 
Am ramas impresionat de toti cei care au vrut sa-si depaseasca situatia si conditia, oameni care au avut curajul sa urce pe scena -  pentru ca trebuie sa ai curaj, in conditiile in care nu ai nicio pregatire in acest sens. Sa va spun ceva: si pentru un artist profesionist, emotiile sunt foarte mari atunci cand urca pe scena, pentru ca vrea sa dea tot ce e mai bun din el. Atunci ma gandesc ca, pentru un om obisnuit, emotiile sunt inzecite. 

In afara de actorie, tu ce alte talente mai ai?
Imi place sa cant. Daca nu eram actor, as fi vrut sa fiu bariton sau pictor. 

Cel mai important "rol" este cel de tata. Este dificil sa fii tatal a doua fetite? 
A fi tata nu este un rol, ci un dat, cu tot ce implica el: responsabilitate, iubire, rabdare si iar rabdare, iubire, iubire, iubire, iubire… Cea mai dificila situatie a fost atunci cand Eva m-a intrebat cum vin pe lume copiii. Noroc cu sotia, care a spus ca Dumnezeu face o minune!

Esti perceput ca o persoana mereu zambitoare si cu un simt al umorului iesit din comun. Cum te descurci in situatii tensionante?
Cu mult umor. Adevarul este ca simtul umorului a fost arma mea in lupta cu vicisitudinile vietii. Si mereu am invins. Motto-ul dupa care ma ghidez, in ultima vreme, este urmatorul: "Cele mai scumpe lucruri din lume le primim gratis". 

Pentru piesa de teatru Natura moarta cu nepot obez trebuie sa imbraci un costum special, care te va ajuta sa arati ca un barbat de 170 de kilograme. Ce alte sacrificii ai fi dispus sa faci pentru un rol?
Daca este motivant si am incredere in demersul regizoral, poti sa faci cu mine ce vrei!
de Mirabela Gucea - 5211 afisari
 
         
 
3.0 - 5400 voturi