"Cred ca am devenit mai responsabila"

Adaugata 2010-12-06, la ora 09:00:58
"Cred ca am devenit mai responsabila" Magda Vasiliu, prezentatoarea buletinului de stiri Focus de la Prima TV, a devenit mama. La inceputul anului, ea a nascut un baietel pe nume Vlad Andrei, care i-a schimbat viata. Nu numai ca vedeta a renuntat la multe tabieturi nocive datorita fiului sau, ci a si devenit o persoana mai buna.
Cum este Vlad?
Este cel mai vesel bebelus. Nu exista persoana care sa-i vorbeasca si careia sa nu-i zambeasca. A inceput sa ne recunoasca, pe mine si pe Andrei, si se bucura vizibil atunci cand ne vede. Gangureste mai tot timpul si nu plange decat atunci cand ii e foame sau somn.
Ce s-a transformat la persoana ta in raport cu noul rol, cel de mama?
Cred ca tot. Sunt alte prioritati, constientizezi lucruri la care inainte de a avea un bebe nici macar nu te gandeai. Cred ca am devenit mai responsabila, mai putin egoista si mai dispusa la orice sacrificiu. Sunt convinsa ca toate mamele simt la fel, asa mi se pare normal.
Cine se ocupa de Vlad cand tu nu esti cu el?
Este doamna Mariana, o vecina si prietena de familie, cu care bebelusul se simte foarte bine si care are grija de el ca de ochii din cap. De asemenea, mama ma ajuta foarte mult si chiar si strabunica lui Vladut a stat de cateva ori cu el, in masura in care varsta ii permite. Practic, sunt sprijinita din toate directiile si cred ca sunt foarte norocoasa din punctul acesta de vedere.
 Ai fost cu el la munca pana acum?
N
u, desi imi propun in fiecare saptamana sa-l iau cu mine, dar cum sunt mai mereu pe fuga, nu am reusit.
de Andreea Vasile - 3354 afisari
 
         
 
3.0 - 3339 voturi