"Am mers cu colinda pana la sase dimineata"

Adaugata 2008-12-22, la ora 13:51:39
"Am mers cu colinda pana la sase dimineata" Unde si cu cine iti vei petrece sarbatorile?
Atat Craciunul, cat si revelionul le voi petrece la Madrid cu mama mea, cu surorile mele, Florencia si Veronica, cumnatul meu, cu nepotica mea Zoe, cu sotul meu Razvan si cu Mariana, soacra mea.
Cum este Craciunu in tara ta si cu ce este diferit fata de cel din Romania?
Acolo este cald si o atmosfera total diferita. Cu toate acestea, chiar daca aici, de Craciun, este de obicei zapada, sentimentul pe care il traiesti e acelasi.
Cum petreceti aceasta zi?
Ne adunam pe 24 seara, ne imbracam cu cele mai frumoase haine si asteptam miezul noptii, cand se naste Iisus si vine Mos Craciun. Dupa aceea dansam pana a doua zi. La noi, Craciunul este o petrecere fericita. Mancam salate, pui, inghetata, avem si cozonac cu fructe uscate. Mos Craciun vine exact la ora zero, asa ca este foarte greu sa trimitem copiii sa se joace afara, pana punem cadourile sub brad.
Care este cea mai frumoasa amintire de Craciun?
Sunt multe, uite, imi amintesc de una frumoasa si speciala: prima data cand am petrecut Craciunul aici, in Romania, a fost la Cluj. Am fost din casa in casa si am cantat colinde cu cativa prieteni si colegi de facultate ai lui Razvan, pana la sase dimineata.
Dar cea mai veche?
Primul cadou de Craciun pe care mi-l amintesc in viata mea este o pianina electrica cu clape colorate. Cred ca aveam trei sau patru ani. Imi amintesc ca impactul a fost atat de mare, incat cred ca de atunci am stiut ca nu ma voi desparti niciodata de muzica.
Apropo de cadouri, care a fost cel mai frumos dar pe care l-ai primit de Craciun?
Nu stiu, toate sunt frumoase si speciale, imi este greu sa numesc unul singur.
Ce iti doresti sa primesti in acest an de Craciun?
Pace in suflet.
Dar pentru noul an ce iti doresti?
Sa continuam sa crestem spiritual si muzical. Sa fim mai fericiti, sa simtim si sa ne bucuram de viata. Sa avem parte de pace in suflet si in lume.
de Ella Voinescu - 6606 afisari
 
         
 
3.0 - 3901 voturi