Dana si Dragos Bucur: "Nu epatam cu meseriile noastre"

Adaugata 2013-01-23, la ora 10:47:52
Dana si Dragos Bucur: Daca unele vedete traiesc unii cu altii, dar nu stiu ce inseamna sa traiesti in cuplu, pentru Dana Nalbaru si Dragos Bucur viata in doi s-a dovedit a fi o “enigma” usor de decriptat. Cei doi formeaza o familie de artisti, alaturi de fetita lor, Sofia, un star in devenire. De asemenea, au aparut intr-un serial de televiziune, “Indragostiti ca-n filme”, difuzat pe Film Café (fostul Romantica), fiind astfel protagonistii primei productii locale de la noul canal tv - 40 de episoade scurte unde interpreteaza situatii de viata spontane si amuzante.

Impreuna intr-un proiect de televiziune. Povestiti-ne cum ati colaborat pe platoul de filmare al Film Café?
Dragos: Situatiile din scenarii erau ale unui cuplu care are legaturi cu lumea filmului. Ne-a fost usor sa le adaptam noua si sa improvizam in timpul filmarilor. A fost un program de filmare intens, dar in acelasi timp relaxant datorita faptului ca ne-a facut placere sa film acolo.

Ce inseamna pentru voi sa fiti “Indragostiti ca-n filme”?
Dragos: Am petrecut aproape doua saptamani in Budapesta, un oras in care ne simtim foarte bine, am cunoscut cativa oameni deosebiti (Zoli-regizorul, Miki si Eszter – operatorii, Lisa-regizorul secund, Gabor-producatorul) si am ras foarte mult in timpul filmarilor.

Dana Nalbaru: “Sotul meu m-a sfatuit de cate ori a fost nevoie”

Care au fost cele mai interesante intamplari petrecute la Budapesta, in perioada in care ati filmat?
Dragos: Exista o secventa in care trebuie sa ma dezbrac la intrarea intr-un cinema. A fost un moment interesant, cu oamenii care venisera sa vizioneze un film si vedeau in schimb o filmare ciudata, cu doi oameni care se dezbracau alergand!

Dana, am auzit ca nu ai fost multumita de prestatia ta din filmul “Dupa ea”, in care ai jucat tot alaturi de sotul tau. Ce sfaturi utile ai primit de la el pentru a depasi acest moment?
Dana: Nu am spus niciodata ca nu am fost multumita de prestatia mea din "Dupa ea", am spus ca nu sunt actrita, ci cantareata si ca, nefiind de meserie, mi-a fost destul de greu la filmari. Sotul meu a fost alaturi de mine mereu si m-a sfatuit de cate ori a fost nevoie.

Dragos a avut sansa sa filmeze alaturi de nume mari ale cinematografiei internationale. In general, esti interesata de viata marilor staruri?
Dana: Sunt interesata de viata mea si a familiei mele. Nu ma uit la televizor, nu cumpar reviste si nu sunt interesata de viata personala a nimanui. Daca ma intereseaza ceva la un muzician, de exemplu, acel lucru tine de latura profesionala... Caut sa invat de la cei mai buni ca mine si sa evoluez.

“Noi nu ne facem planuri pe termen lung”

I-ati insuflat dragostea pentru film si Sofiei? Si daca da, cum anume?
Dragos: Sofia este un copil vesel care are inclinatii artistice, dar pe care nu dorim sa-l influentam in alegerea meseriei. Pentru noi este foarte important ca ea sa traiasca acesta perioada minunata a vietii, copilaria, la fel ca ceilalti copii, fara excese, fara aparitii publice, cu jocuri si multa bucurie. De aceea, nu incercam niciunul dintre noi sa epatam cu meseriile noastre si cu faptul ca suntem persoane cunoscute. Ea intelege ca suntem doi oameni care muncesc ca toti ceilalti. Fiecare cu meseria lui, singura diferenta fiind aceea ca aparem uneori la televizor si ca, din aceasta cauza, oamenii ne recunosc pe strada.

Sunteti un cuplu exemplar. Care considerati ca sunt motivele ce distrug o relatie?
Dana: Fiecare om are propriile motive pentru care crede ca o relatie se distruge. Atunci cand nu mai exista iubire poate aparea absolut orice motiv, cat de mic, pentru care doi oameni nu mai pot fi impreuna.

Unde o sa va petreceti vacanta de primavara?
Dana: Noi nu ne facem planuri pe termen lung si este greu sa spunem unde ne vom petrece vacanta. In acest moment nici nu stim cand ne vom lua vacanta... Acest lucru depinde de foarte multi factori - filmari, concerte, alte proiecte. De obicei luam spontan decizia de a pleca intr-o vacanta.

de Anca Lapusneanu - 7544 afisari
 
         
 
3.0 - 5649 voturi