"Beau doi litri si jumatate de cafea pe zi"

Adaugata 2011-04-29, la ora 11:23:03
"Beau doi litri si jumatate de cafea pe zi" Seful deputatilor care reprezinta minoritatile in Parlament, Varujan Pambuccian, vorbeste foarte rar despre el. Saptamana trecuta, revista VIP l-a provocat la o altfel de discutie, care sa nu vizeze activitatatea sa zilnica, pentru care este platit in Parlament. 

Domnule Pambuccian, va propunem sa schimbam registrul. Acum un an si ceva, toata lumea se minuna cum de ati slabit atat de mult. Toti va cereau retete. Ni se pare noua sau va "reveniti"?
Da. Slabisem mult. Nu stiu cat, pentru ca eu nu ma cantaresc niciodata. Ca sa te mentii, trebuie sa ai timp sa te ocupi de tine. Mergeam zilnic la sala, pret de o ora si jumatate. Daca te duci asa, o data la doua-trei zile, e bataie de joc. Mai bine nu mai mergi. Acum nu mai am timp, prin urmare am "luat proportii". Nu ca inainte, dar trebuie sa iau masuri.

Ce s-a intamplat in viata dvs, de nu mai aveti timp?

De vreun an incoace nu am mai fost deloc la sala. Este singurul sport care imi place. Sunt mereu obosit din cauza muncii.

Cand ati slabit cele peste 20 de kilograme ce regim tineati?
Nu tineam. Am facut o toxiinfectie de la cola. Obisnuiam sa beau opt litri pe zi. Organismul meu este, probabil, mai destept decat mine si s-a blocat. De atunci am inceput sa slabesc. Nu mai pot bea cola nici astazi. Imi face rau. Totusi, suma viciilor trebuie sa ramana constanta... Beau doi litri si jumatate de cafea pe zi. Imi place foarte mult cafeaua.

Tocmai a trecut Pastele. Stim ca nu suportati carnea de miel. Ce ati pus, atunci, pe masa?
Doar oua si cozonac. Atat! Oricum, nu prea mananc carne, numai peste si pui, uneori.

Sunteti vegetarian?
Da’ de unde! Nu am eu prostii din astea. O fac din mila. Mi se pare urat ca trebuie sa taiem o vietuitoare, sa mancam noi.

Dar pestele si puiul sunt tot vietuitoare. Si, inainte de a le manca, se taie...Asa-i. Incerc si eu, cum pot, sa ma autoeduc, sa ma dezvat de un obicei gresit, pe care-l am din nastere.
de Ella Nica - 6403 afisari
 
         
 
3.0 - 5104 voturi