La multi ani, Sanziana Negru!
    -
 

La multi ani, Sanziana Negru!

Data nasterii: 11 Februarie 1987
Sanziana Negru s-a nascut in Republica Moldova, pe 11 februarie 1987, dar a crescut in Targu Mures, unde si-a petrecut mare parte din viata. De aproximativ 8 ani, frumoasa bruneta este stabilita in Bucuresti. Sanziana a fost prezentatoare la Kiss Tv si la Music Channel, a prezentat numeroase evenimente in calitate de MC si a aparut in numeroase videoclipuri si spoturi tv.

Primul an de facultate l-a facut la Cluj-Napoca, dupa care s-a transferat la Bucuresti, unde a terminat Specializarea Comunicare si Relatii Publice din cadrul Facultatii de Stiinte Politice si Administrative.

A pozat in revista Maxim, dar si in FHM, unde a renuntat la haine si inhibitii. Sanziana a pierdut insa rolul de vecina la matinalul de la Antena 1, „Neata cu Razvan si Dani”, post ocupat de Daniela Crudu. Sanziana a primit oferta de la Florin de la Hi-Q, pentru a lucra pentru site-ul lore ok.ro, unde a fost prezentatoare si reporter de stiri mondene.

De asemenea, ea este implicata in modelling si participa la prezentari, la reclame, avand si cateva aparitii episodice in seriale si filme.
In plan personal, Sanziana Negru a avut o relatie cu Smiley, de care s-a despartit in 2008.

de Redactia - 12851 afisari
 
         
 
3.0 - 4 voturi