La multi ani, Oana si Viorel Lis!
    -
 

La multi ani, Oana si Viorel Lis!

Data nasterii: 19 Martie 1944
Viorel Lis s-a nascut pe 19 martie 1944, in Zarnesti (Brasov). A fost primar al Bucurestiului incepand cu 1997, dupa ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al Romaniei, pana in 2000. Lis a demisionat apoi din PNTCD si si-a fondat un partid propriu denumit Partidul Noua Democratie. In 2004, el a fost candidatul din partea Partidului Noua Democratie la postul de primar general la alegerile locale din Bucuresti, 2004.

In plan personal, Viorel Lis este casatorit cu Oana Lis, nascuta in aceeasi zi cu fostul primar, insa cu 35 de ani mai tarziu, in 1979, la Constanta. Oana l-a cunoscut pe Viorel in studentie, in timpul practicii la Primaria Capitalei. Dupa 12 ani de relatie, in vara lui 2009, pe 2 iunie, Oana si Viorel si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile, iar in 2011 s-au casatorit religios. La sfarsitul lui septembrie 2012, Oana Lis a decis sa divorteze, acuzandu-si sotul ca nu ii este fidel-primul termen al divortului este in aprilie.

Intre timp, potrivit Cancan, cei doi s-au impacat, insa Oana asteapta primul termen al procesului de divort, dorind sa-l tina in suspans pe Viorel. Mai mult, aceasta isi doreste anul acesta si un copil... Insa pana il va avea pe al sau, Oana a adoptat-o la distanta pe Mihaela, fetita unei verisoare - Alina, mama Mihaelei, si tatal fetitei sunt hipoacuzici.

de Redactia - 22916 afisari
 
         
 
2.8 - 5 voturi