La multi ani, Iulia Verdes!
    -
 

La multi ani, Iulia Verdes!

Data nasterii: 21 Aprilie 1987
Iulia Verdes s-a nascut pe 21 aprilie 1987, in Bucuresti. Este studenta la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie, sectia Actorie. In urma rolului "ea" din filmul artistic independent "Elevator", in regia lui George Dorobantu, dupa un scenariu de Gabriel Pintilei, a participat si a obtinut premii la mai multe festivaluri nationale si internationale.

Iulia este cunoscuta publicului larg pentru rolul principal Miruna din filmul serial "Om bogat, om sarac", produs de MediaPro. Olga Tudorache si Sanda Manu sunt personalitatile pe care le admira cel mai mult in domeniul sau. "De mica mi-a placut sa ma joc, sa inventez situatii. In vacantele de vara petrecute la bunici nu stiam altceva decat sa ma joc, de una singura, apoi in echipa. Cu timpul joaca mea s-a transformat intr-o meserie, pentru ca, intr-adevar, noi actorii, ne jucam, ne place sa ne jucam. Aceasta a fost si prima lectie la facultate”, spune Iulia.

Iulia Verdes a participat si la workshopul "The Acting Corps - Boot Camp I" in Los Angeles, unde a fost invitata sa participe si la etapa urmatoare.

Filmografie:
Intre prieteni (2010)
Liceenii, in 53 de ore si ceva (2010)
Eu si sora mea (2009)
Elevator (2008) - fata
Om sarac, om bogat (2006) - Miruna Muresan

de Redactia - 3835 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi