La multi ani, Adina Postelnicu!
    -
 

La multi ani, Adina Postelnicu!

Data nasterii: 17 Februarie 1979

Adina Postelnicu, sora Roxanei Postelnicu, s-a nascut la Vaslui pe 17 februarie 1979. Adina a iubit muzica inca de mica: in clasa a cincea parintii sai au inscris-o la Clubul Elevilor de la Vaslui, unde a urmat un curs de trei ani, dar a continuat sa se duca si dupa absolvirea cursului.

Dupa ce a terminat liceul s-a mutat in Bucuresti, unde a fost studenta la facultatea de Limbi Straine - la un moment dat a fost chiar si profesoara de limba engleza. A absolvit si Scoala Populara de Arte, la clasa Viorelei Filip, fiind sefa de promotie. Ambitia ei de a merge mai departe a insemnat cheia succesului. Concursul televizat "Alege A.S.I.A" a reprezentat inceputul trupei „Heaven” - acolo a cunoscut-o pe Roxana Spoiala, alaturi de care a format, impreuna cu sora sa, trupa „Heaven” intr-o formula care s-a bucurat de succes inca de la lansarea sa in 2005.

In 2006 a lansat impreuna cu formatia albumul de debut, “O parte din Rai”, in acelasi an trupa primind trofeul pentru “Cel mai bun debut” la MTV Music Awards, iar in 2007 “Cel mai bun site”.

Tot in 2007, fetele au colaborat cu trupa No Mercy, iar doi ani mai tarziu au lucrat la piesa “Lonely” cu Costi Ionita. In iunie 2010 Heaven si-a schimbat stilul prin noul videoclip “Sexy girl”.

In plan personal, Adina Postelnicu a avut mai intai o relatie cu fostul impresar al trupei, Radu Groza, de care s-a despartit din pricina neintelegerilor. In 1996, Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, a inceput o alta relatie cu Bogdan Pantea, pe atunci student la Facultatea de Teologie, cel care, patru ani mai tarziu, in 2000, i-a devenit sot.

Nici de aceasta data Adina nu a putut sa stea prea mult alaturi de sotul sau, dupa sase ani de casnicie, in 2006, solista hotarand sa divorteze, dupa ce a aflat ca sotul ei o insela. Dupa divort, Adina si-a gasit alinarea in bratele unui arhitect, cei doi formand un cuplu de mai bine de cinci ani – deocamdata nu se gandesc la casatorie.

de Redactia - 4666 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi