Astazi este ziua Manuelei Harabor. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua Manuelei Harabor. La multi ani!

Data nasterii: 02 Aprilie 1968
Manuela Harabor s-a nascut pe 2 aprilie 1968, in Bucuresti. Ea a devenit o actrita cunoscuta in Romania dupa ce jucat in filmul „Padureanca” (1987). La patru ani, Manuela a jucat prentru prima data intr-un film („Veronica”), crescand literalmente in vechiul Studio Cinematografic Bucuresti, intre platourile de filmare si atelierul tatalui sau, sculptor-machetist. Au urmat „Veronica”, „Mama”, „Fram Ursul Polar”.

Intre anii 1987 – 1991, Manuela a studiat actoria cu un maestru al teatrului si filmului romanesc, Mircea Albulescu, la Academia de Teatru si Film Bucuresti. Rolul care a propulsat-o in atentia publicului a fost Simina din filmul “Padureanca”. Intre anii 1986-1995 a facut film, teatru, televiziune si publicitate. In anul 1995 se stabileste la New York unde traieste pana in 2001.

Manuela Harabor revine in tara si in anul 2004 pune bazele Studioului de productie Kentauros, unde lucreaza ca Director de Marketing pina in anul 2006. Din anul 2005 colaboreaza cu “Circ Varietee Globus”.

In plan personal, Manuela este casatorita de anul trecut (2012) cu Rares Ioan Stoica. Cei doi au doi copii din casatoriile anterioare: Andrei, fiul Manuelei si al lui Dan Chisu, diagnosticat cu autism, respectiv fiica lui Rares din prima lui casatorie.

Filmografie:
Fetele marinarului (2008)
Cu un pas inainte (2007)
Camera ascunsa (2004)
Magnatul (2004)
Meurtres par procuration (1995)
Crucea de piatra / Crucea de piatra - ultimul bordel (1994)
Invisible: The Chronicles of Benjamin Knight (1994)
Ochii care nu se vad (1994)
Doi haiduci si o crasmarita (1993)
Coroana de foc (1990)
Lacrima cerului (1989)
Mircea (1989)
Rochia alba de dantela (1989)
Martori disparuti (1988)
Secretul armei... secrete (1988)
Padurea (1986) - Simina
Padureanca (1986)
Secretul lui Nemesis (1985)
Mama (1979)
Gustul si culoarea fericirii (1978)
Veronica se intoarce (1975)
Veronica (1973)

de Redactia - 2729 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi