Astazi este ziua Andei Adam. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua Andei Adam. La multi ani!

Data nasterii: 27 Aprilie 1980
Anda Adam s-a nascut pe 27 aprilie 1980, in Bucuresti. Cantareata de muzica R&B si dance, Anda a debutat in 1999 pe EP-ul formatiei R.A.C.L.A, „Nu ma uita”, lansandu-si albumul de debut, „Ca intre fete”, in 2001. Printre hiturile muzicienei se numara: "Ce ti-as face (Selecta)" cu Alex Velea, "Ajutor", "My Love on You" si "Madam" cu DJ Sasha Lopez.

Anda Adam a cunoscut succesul pe plan muzical inca de la varsta de 17 ani. Multi ani la rand, cantareata a fost vocea preferata a mai multor producatori de succes si colega favorita de show a mai multor artisti. Unul dintre cele mai apreciate albume ale sale a fost realizat cu implicarea compozitorului Marius Moga, avand un impact deosebit, mai ales ca  show-urile Andei erau intrepretare 100% live, energie, coregrafii complexe pentru fiecare bucata muzicala si o echipa de dansatori profesionisti. Una din cele mai difuzate piese a fost "Selecta" feat. Alex, ce a devenit imediat dupa lansare un hit si care a fost urmata de o piesa la fel de energica si de fresh, ce a fost pe primul loc in toate topurile – piesa "Ajutor". A mai colaborat cu Marijuana si Connect-R, etc.

La finele lui martie 2013, Anda Adam a reactionat si a oferit prima declaratie oficiala privitoare la relatia sa cu tanarul fotbalist Catalin Tira, in varsta de doar 18 ani - Catalin Tira activeaza in Italia, la formatia Lazio Roma. “Relatia mea cu Catalin Tira tine strict de intimitatea mea, iar daca aceasta reprezinta, prin absurd, o informatie de interes public, atunci am rugamintea ca ceea ce se scrie sa fie bazat pe adevar, nu pe inventii sau pe declaratii ale unor terti”, a transmis Anda Adam in comunicatul citat de Libertatea. Pana la urma a renuntat la el, spre bucuria parintilor acestuia.

Inainte de aceasta „aventura”, Anda Adam a avut o relatie serioasa cu Victor Slav, de care s-a despartit insa dupa 6 ani, pe finalul anului 2012, dar, potrivit comunicatului remis la acea vreme, ei vor ramane „prieteni”.

de Redactia - 3393 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi