"Mi-am pierdut casnicia in folosul muzicii"

Adaugata 2008-10-20, la ora 09:02:03
"Mi-am pierdut casnicia in folosul muzicii" Ce vei face cu colectia de suveniruri, cand te vei muta in casa pe care o construiesti?
Jucariile mele de plus ocupa un rol important in sufletul meu. Toate sunt primite de la persoane dragi, asa ca le voi lua cu mine oriunde voi ajunge sa locuiesc. Pe de alta parte, mutarea mea la Snagov a ramas in stadiul de proiect. A fost un an plin si nu am reusit sa pun la punct ceea ce-mi propusesem.

Cand se va trece si la lucruri concrete?
Cu putin noroc, anul viitor vom demara lucrarile de constructie si vom reintregi familia. Planul este ca, pe terenul pe care il avem deja acolo sa construim trei case, una pentru mine, una pentru sora mea, Roxana, si una pentru parintii nostrii, pe care intentionam sa-i aducem sa locuiasca alaturi de noi.

Esti geloasa?
Sincer, mereu am incercat sa am incredere in barbatul de langa mine, sa ignor un eventual sentiment de gelozie. Practic, ar fi fost aberant ca eu sa fiu aia geloasa, in conditiile in care tot eu eram mai mereu plecata de acasa, la spectacole.

Care sunt defectele tale?
Sunt ingrozitor de tipicara si acesta este principalul motiv pentru care convietuirea cu mine este o adevarata aventura. Din toate punctele de vedere.

Ce sacrificii ai facut pentru cariera?
Pentru a ma putea ocupa de construirea unei cariere muzicale, am fost nevoita sa plec de acasa. N-am mai fost langa familia mea asa cum mi-am dorit. Mai mult, tot pentru muzica, am pierdut o casnicie. Perioadele pe care eu si Bogdan le-am petrecut departe unul de celalalt, pentru ca trebuia sa fim prezenti la datorie, au contribuit din plin la generarea problemelor care ne-au determinat sa divortam.

Au existat momente in care ai vrut sa te intorci la catedra?
Nu. Faptul ca am fost, la un moment dat, profesor de engleza este pe deplin justificat de dorinta mea de a incerca lucruri noi. In plus, tocmai terminasem o facultate si voiam sa vad pentru ce mi-am petrecut ultimii patru ani cu coatele pe carte.

Cum iti castigai banii inainte de a intra in lumea muzicii?
Am inceput sa fac afaceri de la 19 ani. In momentul in care am inceput studentia, aveam deja un magazin de haine in Vaslui, care imi oferea un venit constant si confortabil. Iar pentru a-mi spori veniturile, meditam copiii de scoala la limba engleza. Am avut o studentie fara lipsuri si nu am intins niciodata mana la parintii mei.

Cum te privesc oamenii din Vaslui, cand te intorci acasa?
Profit de orice moment liber, ca sa merg acasa. In plus, trupa Heaven are multe spectacole in Moldova si nu se intampla niciodata sa nu trecem si pe acasa. In ceea ce-i priveste pe vasluieni, acestia ne privesc cu respect si caldura, iar noua ne face o placere deosebita sa-i vedem zambind in fata scenei, sau chiar pe strada, atunci cand ne recunosc.

S-a simtit vreo schimbare dupa ce ai plecat din Vaslui?
In momentul in care m-am mutat la Bucuresti, m-am maturizat rapid. Eram timida, modesta, iar capitala m-a schimbat intr-un timp record. Am invatat inca din prima zi ca daca nu stiu sa-mi impun punctul de vedere, iar vocea mea nu se face auzita, sunt pierduta. Dar singurii prieteni adevarati sunt cei din Vaslui!

Ce ti-ai cumparat ultima data?
Un teren de 2000 mp, in Moldova. Incerc sa fiu practica si sa nu-mi stabilesc valorile in functie de ultimele aparitii Louis Vuitton. Ma face mult mai fericita o investitie decat o cheltuiala…
de Carmen Munteanu - 11038 afisari
 
         
 
3.0 - 3473 voturi