"Astept cu nerabdare ca fetita mea sa imi spuna tata"

Adaugata 2010-05-10, la ora 08:16:35
"Astept cu nerabdare ca fetita mea sa imi spuna tata" Dan Fintescu, prezentatorul emisiunii Cine stie... castiga de la Prima TV ne-a dezvaluit intr-un scurt interviu o parte din planurile sale pentru viitorul apropiat, dar si in ce relatii se afla cu fosta sotie, dar mai ales cu fetita sa.
Ce program ai avut in minivacanta de 1 Mai?
Au fost in jur de 47 de ore de petrecere non-stop pe plaja din Costinesti. Am transmis live, pe Kiss Fm, in fiecare zi cate trei ore de muzica buna, iar emisiunea Party Kiss Fm a avut doua editii speciale de la miezul noptii si pana la patru dimineata. Din pacate, duminica m-am intors in batranul si aglomeratul Bucuresti.
Cum decurge relatia cu fetita ta, Mara avand in vedere divortul de mama ei?
Totul este foarte bine si astept cu nerabdare momentul in care sa imi vorbeasca, sa se se uite la mine si sa imi spuna “tata”. Va fi un moment unic in viata pentru mine.
Cat de des o vizitezi pe fetita ta?
Nu am facut un calcul al orelor pe care le petrec cu ea. Depinde foarte mult atat de programul ei, cat si al meu. Tot ce pot sa spun este ca, in general, diminetile sunt numai pentru ea.
Care sunt planurile pentru sezonul estival?
Inca o vara pe care o voi petrece alaturi de Kiss Fm la mare. Nu stiu exact care va fi statiunea aleasa, dar vom incerca sa procedam ca anul trecut si anume sa sustinem un program special pentru oamenii care se afla pe plaja. Nouatea va consta in faptul ca, de data aceasta, nu ne vom limita doar la o singura statiune, ci vom vizita cat mai multe.
Pentru tine “vacanta de vara” este echivalenta cu munca. Cum arata totusi adevarata ta vacanta?
Vacanta mea reala va fi atunci cand voi petrece doar eu cu micuta Mara. Planuiesc sa fac asta cu o saptamana inainte sa plec la mare cu echipa Kiss Fm. Voi petrece o saptamana la munte doar eu si fiica mea.
de Mirabela Gucea - 3880 afisari
 
         
 
3.0 - 3029 voturi