"As vrea sa joc intr-un film cu batai!"

Adaugata 2009-03-02, la ora 09:22:34
"As vrea sa joc intr-un film cu batai!" Ati fost in actor in “Legiunea straina” a lui Mircea Daneliuc. Va ma intereseaza fotbalul sau vreti sa faceti cariera in film?
Fotbalul e viata mea! Mi-a placut si la filmari, acum as vrea sa joc intr-un film cu batai, Van Damme… Ajunge cu comediile!    

Daca ziceti ca va mai pasa de fotbalul, ce va faceti cu Rapidul? Isi mai revine?
Rapidul n-are cum sa pice. Mai sunt vorbe, dar Rapidul e un club muncitoresc si nu o sa cada niciodata. Lasa tata ca ne revin noi!

Altii spun ca Steaua o sa fie retrogradata din cauza scandalului “valiza”. Ar merita?
Nu! Pai ce vina are tata echipa? Jucatorii trebuie sa joace, pentru asta sunt platiti. Fotbalistii n-ar trebui sa sufere pentru ce au facut patronii.

Premierile se faceau si pe vremea dumneavoastra? E corect ca jucatorii sa primeasca bani de la alti patroni?
Nu e bine asa ceva! Sa joace, sa castige! E normal ca jucatorii sa isi doreasca mai multi bani, dar nu au voie sa ia de la alti patroni. Asta nu e bine!  

Adrian Ilie revine pe gazon…
Aha, am auzit si eu. E bun acolo! Sa vedem cum il tine fibra. Sa dea Dumnezeu sa joace. El e un baiat bun, cred ca face treaba.

Ati mai putea duce un meci, macar unul in sala, macar in poarta?  
De lasat e usor. E greu sa te mai apuci. Eu ma mai misc asa, dar nu ma mai tine. La centenar am jucat. Mi-am rupt si clavicula atunci, dar am strans din dinti. Trebuie sa te mai vada lumea sa mai faci cate ceva.

Rapidul se descurca destul de greu in criza. Dumnveavoastra ati mai renuntat la mici, mai putine cheltuieli, mai mult mers pe jos?

Am renuntat mai inainte la fripturi. La mine acasa nu e criza. Asta e o chestie de oameni mari, oameni cu masini, hoteluri, afaceri. Eu am bani, ma duc, ii scot, nu e nicio criza. Acum si noi ce am vrea? Asa e viata, si cu bune si cu rele. Daca ar fi doar bune ne-am plictisi.   
de Claudiu Radu - 3375 afisari
 
         
 
3.0 - 3335 voturi