Ella (Elena Ionescu) de la Mandinga

Adaugata 2008-04-14, la ora 09:34:00
Ella (Elena Ionescu) de la Mandinga Cum s-a schimbat viata ta de cand ai intrat in proiectul Mandinga?
S-a schimbat in bine, fireşte. Asta mi-am dorit dintotdeauna: sa cant cu o trupa profesionista. Pentru asta muncesc de mica. Faptul ca e vorba chiar de Mandinga, face bucuria si mai mare. Imi traiesc visul, asta e schimbarea. In plus, ma recunosc oamenii pe strada, ceea ce e neaparat un lucru care sa ma faca fericita, tin la intimitatea mea. Desi mi se spune Ella, numele meu – Elena - coincide cu al fostei soliste. Asta da naştere unor confuzii destul de neplacute. Recent, stiti si voi, Elena ex-Mandinga a intrat intr-un magazin, iar vanzatorii au fost uimiti ca isi cumpara haine de acolo, fiind un magazin... foarte ieftin. Dar ei au spus ca e vorba despre  Elena de la Mandinga si toata lumea a inteles ca de mine...

Cum te-ai integrat intr-o formatie care are in componenta numai baieti? In ultima vreme s-au facut multe schimbari in formatie, aveti 4 membri noi cubanezi.Cum te intelegi cu ei si in ce limba vorbiti?

De la inceput m-am integrat foarte bine. Mandinga este o familie si este un privilegiu sa faci parte din ea. In plus, nu sunt singura femeie: avem doua dansatoare frumoase, dupa care plang barbatii. De cand au venit Alejandro, Tony, El Nino si Omar... suntem mai multi :) si ne distram mai bine. Cred ca suntem si mai creativi. Iata, a aparut prima balada Mandinga si nu va fi singura surpriza de pe albumul pe care il pregatim. Televiziunile innebunesc ca le e greu sa ne aseze in platou, revistele se chinuie sa ne prinda pe toti in cadru... Dar noi ne intelegem foarte bine. Vorbim 90% in spaniola. Eu stiu destul de bine. Se lipeste limba asta de mine de minune, desi nu am studiat-o niciodata sistematic. 10% vorbim romana pentru ca si ei vor sa invete. Au inceput sa inteleaga anumite cuvinte.

Cum iti petreci timpul liber?
Daca sunt in Bucuresti, sunt cu colegii de la Mandinga sau acasa cu catelul Cooky. Cand pot dau o fuga pana la parinti.
 
Cum reusesti sa te mentii in forma?
Ha, ha! Ma straduiesc sa fiu in forma, mai am de lucrat. Merg la sala de doua ori pe saptamana. Aproape in fiecare seara ma alearga catelul in jurul blocului sau in parc. Plus repetitiile si dansul. Toate astea ar trebui sa ma duca in curand la forma pe care mi-am propus-o.

Esti implicata intr-o relatie sentimentala? Te-ai gandit pana acum la casatorie si la copii?
Stiu ca suna ca un cliseu, dar pentru moment munca si cariera sunt pe primul plan. Nu sunt implicata in nicio relatie sentimentala si pentru ca nu am intalnit inca un barbat  care sa ma faca sa visez :). Sigur ca vreau copii, famile, tot tacamul. Nu mi-am planificat sa le am la o anumita varsta. Eu cred in firescul lucrurilor. Vor veni la timpul potrivit.

Unde o sa-ti petreci Pastele?
Acasa la parinti! Ii iubesc mult si prezenta lor ma ajuta sa imi incarc bateriile, sa imi regasesc toata forta vitala si ambitia.
de Ilinca Ionescu - 25331 afisari
 
         
 
2.9 - 4153 voturi