Arsenie (ex-O-Zone) vinde icre de Manciuria la Bucuresti. Lungul drum de la muzica la... mirosul de peste
    POZA:
 
 

Arsenie (ex-O-Zone) vinde icre de Manciuria la Bucuresti
Lungul drum de la muzica la... mirosul de peste

AFACERI. Pe vremuri, numele trupei O-Zone era cunoscut de la Bucuresti la Paris si de la Londra la Moscova. Acum, titulatura trupei mai este amintita doar cind oamenii vorbesc despre… mincare sau, mai exact, despre noile afaceri ale fostului ei membru, Arsenie. Acesta devine opusul lui… Costel Busuioc, cel care de la munca de jos s-a apucat de cintat.

Dupa succesul enor­m repurtat cu trupa O-Zone, se pare ca lui Arsenie Todiras ii merge bine si de cind a lasat muzica pe planul secund.
Constient de faptul ca muzica nu tine de foame, in urma cu ceva timp moldoveanul nostru a luat decizia transanta de a intra in afaceri. Dupa o perioada mai grea din punct de vedere financiar, cintaretul si-a schimbat… meseria. El adunase mai multe datorii, pe care nu era in stare sa le achite si a gasit metoda ideala. Anul trecut, s-a auzit ca, in scurt timp, Arsenie nu va mai fi de gasit in Romania. Zvonul s-a adeverit, iar fostul membru O-Zone si-a vindut rapid apartamentul din Bucuresti, fugind practic la Chisinau.

Unicul importator din tara
De citeva luni insa, Arsenie petrece tot mai mult timp in Romania, semn ca problemele de odinioara s-au dus. Acum, el este unicul importator autorizat de icre de Manciuria in Romania, intr-o afacere la care s-a asociat cu citiva prieteni.
Se pare ca artistul a cercetat mai multa vreme piata, axindu-se pe un domeniu care, in momentul de fata, nu are concurenta la noi in tara. Si daca tot sta bine pe „cascaval“, Arsenie intentioneaza sa-si achizitioneze o noua masina, deoarece s-a saturat de actualul sau autoturism, un Honda S2000 decapotabil.
 

 
         
 
1.7 - 3 voturi