Adela Popescu da raspunsuri muzicale angro
    POZA:
   
 

Adela Popescu da raspunsuri muzicale angro

Din data: 09 Aprilie 2008 ora : 12:08:11
Sambata, 12 aprilie, la ora 17:00, Adela Popescu are intalnire cu fanii la Carrefour Orhideea pentru a le face cele mai frumoase cadouri de Paste: "Raspunsul meu", cel mai nou album al sau, si autografe cu dedicatie!
Pentru toti cei care au visat tot anul sa o cunoasca pe Adela, sa ii vorbeasca sau sa se fotografieze cu ea, MediaPro Music si artista le indeplineste acum, in preajma Pastelui, aceasta dorinta. Sesiunea deautografe se va desfasura intr-o adevarata atmosfera de sarbatoare pe fundalul sonor al melodiilor de pe "Raspunsul meu", cel de-al treilea album pop din cariera artistei.
Albumul este cu siguranta cel mai matur produs discografic al vedetei din punct de vedere al abordarii muzicale si contine 9 piese pop si pop-slow, plus o piesa ce duce foarte mult in zona muzicii de club, "Amore, Amore", in total 10 piese compuse de cei mai buni tineri compozitori ai momentului: Cornel Ilie, Laurentiu Duta si Ionut Radu.
Iepurasul de Paste vine anul acesta din partea Adelei si a casei de discuri MediaPro Music sub forma celui mai frumos cadou: albumul "Raspunsul meu"!
de Celina Alexandru - 7065 afisari
 
         
 
2.4 - 7 voturi