La multi ani, Simona Dichiseanu!
    -
 

La multi ani, Simona Dichiseanu!

Data nasterii: 26 August 1967
Simona Dichiseanu (din 2008 Simona Florescu pentru ca in urma divortului de actorul Ion Dichiseanu a revenit la numele dinaintea casatoriei) s-a nascut pe 26 august 1967. Simona Florescu a studiat pianul la o scoala de muzica, apoi a absolvit un liceu cu profil real. In 1985 s-a facut remarcata pe scena Festivalului Mamaia, cand a obtinut trofeul la sectiunea Interpretare.
In acelasi an, la Galati, unde participa la un concurs de solisti, l-a intalnit pe actorul Ion Dichiseanu. Desi diferenta de varsta era destul de mare, nimic nu i-a impiedicat pe cei doi sa se iubeasca timp de 22 de ani. Mai intai s-au cununat civil, iar doi ani mai tarziu au facut nunta. In timp, Simona a renunatat la studii si la cariera muzicala…
Pe 22 octombrie 1987 sotii Dichiseanu au devenit parintii unei fete, Ioana Georgiana - Ioana a urmat cursurile de regie ale UNATC si este casatorita cu Ilas Makos.
Dupa divortul de Ion Dichiseanu din 2008, Simona s-a hotarat sa reapara in viata muzicala. Asta in ciuda nemultumirii fostului sot, care nu este de acord aceasta. Intre timp, in 2011 fosta doamna Dichiseanu s-a maritat in secret, la inceputul lunii iunie, cu Dimitris Tombros. La inceputul lui iunie 2012, Simona Florescu declara pentru CanCan ca Tombros, “fostul ei iubit”, o teroriza cu mesaje dintr-o gelozie dusa la extrem.

de Redactia - 4035 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi