La multi ani, Sasha Alexander !
    -
 

La multi ani, Sasha Alexander !

Data nasterii: 17 Mai 1973
Actrita Sasha Alexander (pe numele sau adevarat Suzana S. Drobnjaković) s-a nascut pe 17 mai 1973, in Los Angeles.
Ea este cunoscuta mai ales pentru rolurile din “Dawson's Creek” si “NCIS”, dar si din “Yes Man” (2008), “All Over the Guy”, “Lucky 13” sau “He's Just Not That Into You” (2009).
Atractia pentru actorie s-a manifestat in cazul sau inca din clasa a VII-a, cand aceasta a inceput sa joace in piese produse in cadrul scolii. De asemenea, ea a fost pasionata de patinaj, fiind nevoita sa renunte la acest sport din pricina unei rani la genunchi. Dupa ce a absolvit sectia de Televiziune si Cinematografie a universitatii  Southern California, Sasha a urmat o cariera de succes in televiziune si film.
In cele mai recente aparitii, "Kill Ari (Part I)" si "Kill Ari (Part II), Alexander a fost invitat special, asta dupa ce in 2006 a avut un rol secundar in “Mission Impossible III”. De asemenea, ea a aparut si intr-un episod din serialul de succes “Friends”, dar si in serialul “Rizzoli & Isles”.
In plan personal, pe 11 august 2007, Alexander s-a casatorit cu directorul Edoardo Ponti, fiul celebrei actrite Sophia Loren. Cuplul are doi copii, Lucia Sofia (nascuta pe 12 mai 2006) si Leonardo Fortunato (nascut pe 20 decembrie 2010).

de Redactia - 2514 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi