La multi ani, Max Elliott Slade!
    -
 

La multi ani, Max Elliott Slade!

Data nasterii: 04 Iulie 1980
Actorul american Max Elliott Slade s-a nascut pe 4 iulie 1980, in Pasadena, California, fiind cunoscut din productii precum “3 Ninjas”, “3 Ninjas Kick Back” sau  “Ninjas 3 Knuckle Up”. Al doilea nume al sau, Elliott, si l-a ales la varsta de trei ani, dupa vizionarea filmului E.T.
El a terminat Liceul Pasadena, unde a co-fondat un club de rock and roll (Three Broken Chords) si “The Lying Truth”. Dupa finalizarea  studiilor liceale, actorul a urmat cursurile University of Southern California, fiind licentiat in arheologie. Max a obtinut de asemenea o centura maro la karate Gosoku-ryu, la varsta de doar 11 ani.
Pentru a-si castiga existenta, Slade a lucrat si ca barman. Placandu-i sa cante la chitara, acesta a ales sa cante intr-o formatie numita “Haden”.

Filmografie:
“Parenthood” (1989)
To the Moon, Alice (1991)
“3 Ninjas” (1992)
“3 Ninjas Kick Back” (1994)
“3 Ninjas Knuckle Up” (1995)
“Apollo 13” (1995)
“The Sweeper” (1996)

de Redactia - 2075 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi