La multi ani Carmen Bruma!
    -
 

La multi ani Carmen Bruma!

Data nasterii: 09 Mai 1977
Carmen Bruma s-a nascut pe 9 mai 1977, la Bucuresti. Mare iubitoare a sportului si a stilului de viata sanatos, Carmen a urmat a urmat cursurile Liceului Miguel de Cervantes din Bucuresti (1991-1995), iar intre 1991-1994 a urmat cursurile Licelui nr. 77 din Moscova. In 1999, Carmen Bruma a absolvit si Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative a Universitatii “Dimitrie Cantemir”, facand apoi un masterat la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti.

Din 1999, Carmen isi incepe cariera in teleziune, unde este asistenta la "Tele Euro Bingo Show" de la Antena 1, iar din 2000 devine colaborator matinal la "Dimineti la Tine". Acea perioada s-a dovedit a fi foarte buna pentru prezentatoarea stirilor sportive deoarece a fost coregraf la "Totul va fi bine" si redactor la "Noaptea tarziut" cu Mircea Badea. In 2002, aceasta schimba macazul si ajunge la concurenta, respectiv la Realitatea TV. Emisiunile pe care le-a prezentat sau pe care le-a realizat de-a lungul timpului sunt: “Trezirea la realitate cu Adina si Carmen”, “7 Arte”, “Tendinte”, “Trezirea brusca la realitate”, prezentator stiri din sport, “Kilocruciada”, “Bruma de miscare”, “Bruma de nutritie”.
Intre 2005-2006 Carmen Bruma a avut o rubrica saptamanala in revista Taifasuri – “O bruma de miscare”, iar intre 2007-2008 este editorialist la revista “J'Adore”. Ea a primit un premiu international acordat de Federatia europeana de Fitness si Body-Buiding pentru promovarea sportului si a vietii sanatoase prin emisiunea Kilocruciada

In plan personal, vedeta are o relatie din 2000 cu Mircea Badea, realizatorul emisiunii “In gura presei”. Ambii pasionati de sport, cei doi au fost in anul 2009 promotorii “Miscarii contra statului”. Desi poate parea greu de crezut, Carmen nu a aratat intotdeauna un corp superb. Astfel, ea a avut perioade in care greutatea sa depasea 86 de kilograme, insa datorita unui nou stil de viata, pe care l-a adoptat de mai bine de 10 ani, a ajuns ca in prezent sa aiba 56 de kilograme, dar nu fara efort.

Gratie schimbarii majore prin care a trecut, Carmen Bruma a scos si o carte “Slim - cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi”. Cartea vorbeste despre curele drastice, importanta sportului, o silueta sanatoasa. Datorita problemelor de greutate cu care s-a confruntat, Carmen si-a schimbat radical stilul de viata. Face sport de trei ori pe saptamana si a inceput sa faca o serie de filmulete pentru a ajuta alte persoane sa faca miscare. Cea mai recenta aparitie editoriala a vedetei Realitatea TV este un volum insotit de un dvd demonstrativ: „3S - Sanatoasa, Supla, Satula.

de Redactia - 3632 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi