La multi ani, Augustin Viziru!
    -
 

La multi ani, Augustin Viziru!

Data nasterii: 07 August 1980
Augustin Viziru s-a nascut pe 7 august 1980, in Bucuresti. Fratele actorului si cantaretului Lucian Viziru, Augustin a urmat studiile liceului “Jean Monnet” din Bucuresti si facultatea la A.N.E.F.S.- Tenis. El si-a inceput cariera ca antrenor de tenis, antrenor de fotbal, jucator de biliard, concurand apoi la o serie de concursuri la care a obtinut rezultate impresionante (este Campion Balcanic la Biliard si Numarul I in Campionatul Oficial de Biliard din Romania).
Dupa ce a fost distribuit in telenovela "Lacrimi de iubire", produsa de compania Media Pro Pictures, in rolul lui “Max”, Augustin Viziru si-a spus ca si actoria poate fi la fel de placuta ca sportul. In 2006 a urmat un alt rol in telenovela “Iubiri ca in filme”. Doi ani mai tarziu, Augustin a jucat in “Poveste de cartier”, dar si in “Iubire si Onoare” si in serialul tv “Regina”, unde a intrat in pielea personajului Armando.
Ca si fratele sau, Augustin a fost si el pasionat de muzica. In urma cu cativa ani, cu ajutorul fratelui sau a pus bazele formatiei D.A. inregistrand cateva melodii. Trupa a rezistat insa doar cateva saptamani, perioada in care a aparut la cateva posturi de televiziune, inclusiv la Tele 7 abc. Formatia lui Augustin a cantat si in deschiderea unui concert sustinut de grupul Gaz pe foc, inainte lansarii unuia dintre albumele trupei.
In plan personal, dupa 11 ani Augustin Viziru a divortat in 2011 de Oana Mares
(s-au casatorit in noiembrie 2009, cu gandul ca relatiile dintre ei se vor ameliora, dar lucrurile nu au mers asa cum si-ar fi dorit cei doi…).

de Redactia - 3109 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi