La multi ani, Ani Cretu!
    -
 

La multi ani, Ani Cretu!

Data nasterii: 02 Noiembrie 1978
Actrita Ani Cretu s-a nascut pe 2 noiembrie 1978, la 1 Decembrie, judetul Giurgiu. Cunoscuta mai ales dupa ce a intrat in echipa „Vacanta Mare”, Ani si-a dorit sa ajunga actrita inca din copilarie, cand se juca „de-a cantareata” pe un cotet de iepuri din curtea casei si cu un cocean de porumb pe post de microfon. La 15 ani, cand a intrat la liceu, Ani Cretu a venit singura la Bucuresti, locul unde a cunoscut succesul pe care si-l dorea.
Absolventa a Facultatii de Teatru, clasa Cristina Deleanu, Universitatea „Luceafarul”, ea este din 2000 actrita a Teatrului pentru copii „Ion Creanga”, unde joaca roluri de baieti, precum cersetorul Tom Canty din „Print si Cersetor”, Pinochio, din spectacolul cu acelasi nume, Karl din „Craiasa Zapezilor” si... Motanul din „Motanul Incaltat”. Dintre toate personajele interpretate, Pinochio i-a adus o binemeritata recompensa, Premiul „Cea mai buna actrita in rol principal” la Festivalul International al Teatrelor pentru Copii „Naj naj naj” de la Zagreb, in anul 2009.
Intrarea in televiziune si-a facut-o cu rolul „Dorobantistei”, logodnica lui Axinte, din „Vacanta Mare”, rol pentru care publicul a indragit-o.
Desi munceste in fiecare zi, de dimineata pana noaptea, Ani nu-si neglijeaza nici viata personala. Din anul 2008, de cand l-a intalnit pe Marcel Chiva, director de vanzari la Harley Davidson, ea si-a descoperit noi talente. In primul rand a redevenit gospodina... La inceputul lui octombrie, revista VIP a dezvaluit in exclusivitate ca Ani Cretu este insarcinata in patru luni, urmand sa nasca un baiat.
Ani Cretu a fost casatorita si cu Ion Voicu, fost lider al trupei Ro-Mania, care a durat cinci ani si de care a divortat in 2007.

de Redactia - 2906 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi