La multi ani, Toni Ionescu!
    -
 

La multi ani, Toni Ionescu!

Data nasterii: 12 Ianuarie 1969
Actorul Toni Ionescu s-a nascut pe 12 ianuarie 1969, in Urziceni (Ialomita). Este un actor roman. Cooptat in grupul „Trasnitii” in 2003, Toni ("Marlanu") a absolvit facultatea de „bucsi si lagare”. Activitatea artistica si-a inceput-o in emisiunea "Chestiunea zilei", prezentata de Florin Calinescu, si a continuat cu comedy-show-urile "Tilica, steluta de cinema", "Pitici si tatici" si, nu in ultimul rand, cu serialul "Trasniti in NATO".

„Marlanu” este pasionat de filme, printre actorii sai preferati numarandu-se Charlie Chaplin, Jerry Lewis si Stan Laurel, iar productia cinematografica pe care ar revedea-o ori de cate ori ar avea ocazia este "Dictatorul". Desi in adolescenta a practicat canotaj, rugby si handbal, fotbalul australian ramane sportul sau preferat.

Iubitor de muzica Reggae, Rock and Roll si Heavy Metal, Toni Ionescu este un fan infocat al formatiei AC/DC, trupa pe care si-ar dori sa o invite la ziua sa, sa cante doar pentru el melodia "Highway to hell".
Cele mai frumoase momente din viata lui Toni Ionescu au fost marcate de casatorie si de nasterea fetitei sale, Crenguta.

de Redactia - 4931 afisari
 
         
 
4.0 - 2 voturi