La multi ani, Monica Elena Barladeanu!
    -
 

La multi ani, Monica Elena Barladeanu!

Data nasterii: 12 Decembrie 1978
Monica Elena Barladeanu (Monica Dean) s-a nascut pe 12 decembrie 1978, in Iasi. Ea este populara in Romania si in strainatate, in primul rand ca prezentatoare de televiziune. In SUA a acceptat un rol in serialul „Lost”, in anul 2006, dupa rolul din „Moartea domnului Lazarescu” (regizor Cristi Puiu).

Si-a dorit pe rand sa devina doctor, actrita si avocat, dar visul Monicai a fost dintotdeauna sa lucreze in televiziune. Aceasta a fost de multe ori aproape de acest domeniu, mai ales cand avea roluri in reclame, pasind deseori in platoul de filmare. Atunci a prins de fapt gustul pentru televiziune. Iar toate aparitiile televizate in spoturi publicitare i-au dat Monicai un si mai mare imbold sa lupte pentru a-si atinge visul.

Este constienta de faptul ca are de invatat multe si ca acum se afla abia la inceput, dar, ambitioasa din fire, propunandu-si sa nu dezamageasca.

Emisiunea „La Strada” (B1TV) i-a oferit Monicai ocazia realizarii visului sau si posibilitatea de a se descoperi pe sine. Este incurajata bineinteles si de familia sa, care este foarte aproape de sufletul ei, exersandu-si astfel aptitudinile sale de viitoare familista. Mama si cei doi frati ai sai i-au fost intotdeauna alaturi si au sprijinit-o in tot ceea ce Monica a ales sa faca.

Pana sa faca televiziune, Monica a lucrat ca asistent marketing la Editura “Polirom”, a absolvit Facultatea de Drept la Iasi, facandu-si debutul in showbiz in calitate de model in campanii de advertising.

In 2002 este desemnata drept cea mai frumoasa celebritate din Romania de revista "Beau Monde" in luna noiembrie, iar in luna decembrie primeste premiul revistei "TV Mania" fiind desemnata cea mai sexy vedeta. Un an mai tarziu o gasim prezentand show-ul „Viata in direct”, impreuna cu Dan Tudor

In 2004 Monica Barladeanu devine gazda show-ului estival „Extravacanzza” - pleaca la Los Angeles, unde urmeaza cursuri de televiziune si apoi de actorie si incepe o cariera in film.

Filmografie:
„Francesca” (2009) in rolul Francesca
„Out of the Night” (2008/I) in rolul Lia
„Living & Dying” (2007) in rolul Detectivului Lascar
„Fall Down Dead” (2007) in rolul Helen
„Nip/Tuck” ... (1 episod, 2006) - Shari Noble, episod TV in rolul unui hot de organe atragator
„Second in Command” (2006) (ca Monica Birladeanu) in rolul Dr. Johnson
„Lost” .... Gabriela (1 episode, 2006) - The Hunting Party (2006) episod TV (ca Monica Dean) in rolul Gabriela
„Caved In” (2006) (TV) (ca Monica Birladeanu) in rolul Sophie
„Lombarzilor 8” (2006) serial TV in rolul Ana
„Moartea domnului Lazarescu” (2005) (ca Monica Birladeanu) in rolul Mariana
„Incubus” (2005) in rolul Karen
„Buds for Life” (2004) in rolul Stephanie.

de Redactia - 4485 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi