La multi ani, Ilinca Vandici!
    -
 

La multi ani, Ilinca Vandici!

Data nasterii: 17 Iunie 1986
Ilinca Vandici s-a nascut pe 17 iunie 1986, la Oradea. A castigat mai multe concursuri de Miss, printre care: Miss Bihor, Miss Mamaia. Dupa participarea sa la concursul "Model of the Universe 2004", unde a castigat premiul presei, Ilinca primeste drept premiu un curs de pregatire in televiziune din partea B1 TV. Ea si-a dorit sa se apuce de cantat, sa faca o cariera in muzica, dar a renuntat in cele din urma. Cariera in televiziune si-a inceput-o cu un gram de noroc si dorinta. Visul pe care l-a avut de cand era copil, a fost acela de a lucra in lumea televiziunii.

In acelasi an, devine prezentatoarea rubricii "Meteo" de la B1 TV. A prezentat show-ul "Bulevard" pe postul Kanal D, dar si Magic Taxi.
A fost prezentatoarea emisiunii "Stele sub lupa" la Antena 2 si este si model, aparand pe scena pentru diversi designeri. Si tot la Antena 2 a prezentat si show-ului "Ministerul de Secrete".

Ilinca Vandici a urmat timp de 10 ani cursuri de dans modern, de societate, comtemporan, tematic si balet, iar acum a ramas fidela exercitiului fizic si iarna practica frecvent si obligatoriu schiul, iar vara inotul.

In primavara lui 2013, Ilinca Vandici a ramas fara emisiunea de la Acasa Tv, „Cancan TV” din pricina audientelor proaste.
In plan personal, Ilinca nu este implicata in nicio relatie in acest moment.

Filmografie:
Jocul (2012)
Narcisa Salbatica (2010) - Angela
Ingerul necesar (2007).

de Redactia - 3997 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi