La multi ani, Catalin Stefanescu!
    -
 

La multi ani, Catalin Stefanescu!

Data nasterii: 29 Decembrie 1968
Catalin Stefanescu s-a nascut pe 29 decembrie 1968, la Ramnicu Valcea. Prezentator de televiziune cunoscut pentru emisiunea „Garantat 100%”, Stefanescu a avut in platoul emisiunii sale personalitati de anvergura precum celebra actrita Vanessa Redgrave, soprana Sarah Brightman, scriitorul-filosof Pascal Bruckner, „gurul” branding-ului Wally Olins, regizorul Andrei Serban sau coregraful suedez Mats Ek, coordonatorul Cullberg Ballet. A absolvit Facultatea de Litere a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in 1995, lucrarea de licenta pe care a sustinut-o fiind despre teatrul antic din Grecia.
Despre copilaria sa, Stefanescu declara pentru adevarul.ro: „la noi acasa era o atmosfera foarte artistica. Eu am jucat intr-o trupa de teatru de amatori vreo trei ani. Tata era fotograf, mama avea vreo trei frati fotografi si ei, fratele meu a fost fotograf o vreme. Stateam mult la developat filme, la retusat fotografii...”.

Are si o rubrica in Dilema veche numita „Fara doar si coate”. A publicat articole in Contemporanul, Steaua, Cotidianul, Canava Odeon si Directia 9 intre anii 1991 si 1998. A condus compartimentului de difuzare si imagine la TVR Cluj, unde a fost si secretar general de redactie. De asemenea, el a mai realizat si prezentat emisiuniea „Intalnirea de Sambata”, difuzata pe TVR 1 si TVR2.

de Redactia - 4509 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi