Astazi este ziua lui Victor Ciutacu. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Victor Ciutacu. La multi ani!

Data nasterii: 15 Mai 1970
Jurnalistul Victor Ciutacu s-a nascut pe 15 mai 1970, la Sinaia. Jurnalist roman de origine evreiasca, redactor sef la cotidianul Jurnalul National si fost  moderator al emisiunii Vorbe Grele, transmisa de postul de televiziune Antena, Ciutacu s-a mutat la Bucuresti in 1989, unde s-a inscris la Universitatea Politehnica Bucuresti. Intre 1993-1995 este jurnalist la ziarul Meridian, iar din 1995 lucreaza in cadrul departamentului politic al ziarului condus de Ralu Filip, Curierul National. Moderatorul de la Antena 2 a lucrat si la ziarul Adevarul, a fost consilier la APAPS si consilier al ministrului economiei, conservatorul Codrut Seres.

Ciutacu scrie editoriale la Jurnalul National si a fost moderatorul emisiunii “Vorbe Grele”, unde erau invitati de obicei oameni politici importanti, fiind de multe ori invitat al emisiunii moderate de Mihai Gadea (Sinteza Zilei).

La finele lunii martie 2013, Victor Ciutacu a decis sa paraseasca trustul Intact pentru a se alatura echipei televiziunii Romania TV, dupa cum insusi realizatorul TV a anuntat la acea vreme pe blogul sau. Din aprilie emisiunea “Tonomatu’ lu’ Ciutacu“ va fi noul talk-show al jurnalistului, fiind difuzata de luni pana joi, de la ora 21.00.

In plan personal, Ciutacu este casatorit cu Mariana Ciutacu, cei doi cunoscandu-se in  ani, pe vremea cand erau colegi la facultate. Ei sunt impreuna de foarte multi ani si au tot ceea ce isi doresc si si-au marit familia cu un superb baietel, Vlad, de care sunt foarte mandri amandoi. La un moment dat, Mariana Ciutacu a lucrat intr-o multinationala, cu sediul in Union Business Center. Desi sunt de multi ani impreuna, dragostea dintre ei nu s-a stins, dimpotriva, se iubesc poate mai mult ca la inceput si nu pot trai unul fara celalalt.

de Redactia - 3392 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi