Astazi este ziua lui Octavian Strunila. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Octavian Strunila. La multi ani!

Data nasterii: 05 Iunie 1981
Octavian Strunila s-a nascut pe 5 iunie 1981, la Dorohoi. Desi a intrat la facultatea de Management Financiar-Contabil si Administrativ, Strunila s-a hotarat dupa numai un an sa dea la Teatru, unde a intrat „din prima”. Odata intrat la Teatru, cariera lui Octavian Strunila a cunoscut o ascensiune fulminanta - serialul care l-a consacrat pe Strunila a fost "Inima de tigan". Au urmat numeroase colaborari si aparitii televizate.

Pe 19 octombrie 2009, Octavian si Oana, sotia sa, au devenit parinti pentru prima oara. Maria Equazella i-a facut sa se simta impliniti. Doi ani mai tarziu, Strunila a devenit tatic pentru a doua oara, sotia sa aducand pe lume un baietel, Sasha. Tot in 2011, Carmen Tanase si Octavian Strunila, actorii din serialul "Mostenirea", impreuna cu Oana, iubita lui Octavian, si cu regizorul Mihai Bratila au reusit sa-si vada visul implinit. Cei patru au infiintat o scoala de actorie si dans care ii pune de data aceasta in rolurile de profesori.

Filmografie:
Tanti Florica (2012) - Tutu
Mostenirea (2010) - Stiven 'Killeru' Ionita
State de Romania - Student la Sorbona / State de Romania (2009) - Stiven 'Killeru' Ionita
Bani / (2008)
Home delivery (2008)
Poveste de cartier (2008) - Calu Trailer
Regina (2008) - Stiven Kileru
Inima de tigan (2007) - Stiven Kileru
Iubire ca in filme (2006)
Lacrimi de iubire (2005) - Stelica
Hacker (2004)

Filme regizate de Octavian Strunila:
Bani / (2008)
Home delivery (2008)

Filmografie – montaj:
Bani / (2008)
Home delivery (2008)

Filmografie – scenarist:
Bani / (2008)
Home delivery (2008).

de Redactia - 2241 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi