Astazi este ziua lui Gabriel Coveseanu. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Gabriel Coveseanu. La multi ani!

Data nasterii: 04 Septembrie 1974
Gabriel Coveseanu (Cove) s-a nascut pe 4 septembrie 1974, in Bucuresti. Absolvent al Academiei de Teatru si Film din Bucuresti, Coveseanu a facut si un masterat in Management la Academia de Studii Economice Bucuresti. Cu toate ca meseria sa de baza este cea de actor, Cove iubeste teatrul, filmul si televizunea in egala masura. “Initial am fost indragostit de teatru. Am vrut sa fiu actor, am facut facultatea, am terminat-o si m-am angajat la teatrul Ion Creanga. Apoi am descoperit televiziunea. Din acel moment, pentru cele doua domenii pot sa spun ca dragostea mea nu s-a impartit ci s-a dublat”, declara el pe pagina oficiala a postului Kanal D.

Debutul sau in televiziune s-a produs in 1998, in cadrul unor emisiuni de divertisment la TVR al caror realizator era Liviu Tudan – Cove interpreta diverse roluri in scenete scurte de tv. Desi era proaspat angajat al teatrului “Ion Creanga”, Gabriel Coveseanu s-a indragostit pe loc de televiziune…

In 2000 Cove a intrat in echipa “Surprize, surprize”, fiind coprezentatorul Andreei Marin. A urmat apoi experienta Kanal D, ca o maturizare, acesta prezentand emisiunile “Accepti sau nu”, “Magic Taxi”, “Fata lui tata” si, mai nou, „Nunta cu surprize”, „Jumatatea mea stie” si “Mireasa 90-60-90”.

Mergand pe principiul "daca un lucru trebuie sa ti se intample se va intampla", Gabriel Coveseanu a tatonat mult timp terenul inainte de a-si oficializa o relatie tocmai pentru a fi sigur ca face alegerea cea mai buna. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din… viata, in 2010, el a divortat de Maria Movileanu, fiica lui Carmen Movileanu, dupa doi ani de casnicie.

de Redactia - 1637 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi