Astazi este ziua lui Cristi Enache. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Cristi Enache. La multi ani!

Data nasterii: 26 Martie 1976
Cristi Enache, vocalistul formatiei “Directia 5”, s-a nascut pe 26 martie 1976, la Bucuresti. A urcat pentru prima data pe o scena in anul 1993, la Sibiu, alaturi de formatia de “liceu” alaturi de care canta la acea vreme. Un microbist convins si suporter neconditionat al echipei nationale a Romaniei, Cristi a intrat in trupa in 22 iunie 1998, indeplinandu-si astfel visul sau pe care il avea de cand a ascultat pentru prima oara “Directia 5”.
In 1999 Cristi Enache lanseaza primul sau album alaturi de trupa “Directia 5”, intitulat “Superstar-muzica de dans pentru doamne si domnisoare”. Un an mai tarziu, apare si al doilea album al formatiei in noua componenta, iar cu melodia “Daca ai sti” a obtinut locul III la Festivalul Mamaia, sectiunea Rock.

Doi ani mai tarziu, artistul castiga impreuna cu trupa premiul pentru cel mai bun album rock la Premiile Industriei Muzicale Romanesti, iar in vara aceluiasi an obtin locul II la sectiunea slagare a Festivalului Mamaia, cu piesa “Am nevoie de tine”. De asemenea, a sustinut impreuna cu formatia concerte si turnee in mai multe tari printre care Ungaria, Statele Unite ale Americii.
In 2005 apare un alt album al formatiei “O zi de primavara”, iar dupa un an se lanseaza discul “Ambiental” (in 2007 apare si albumul “Romantic”).

De-a lungul vremii, Cristi s-a aflat mereu in atentia presei, atat datorita realizarilor din plan profesional, cat si din punct de vedere personal, prin prisma relatiilor pe care le-a avut cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania. Nu mai departe de noiembrie 2012, potrivit Click, relatia cantaretului cu Roxana Moga, instructor international de kangoo jumps si angajata a unui club de wellness din Capitala a fost facuta publica, dupa 11 ani in care Cristi a tinut-o departe de ochii presei pe frumoasa Roxana.

de Redactia - 6181 afisari
 
         
 
4.3 - 9 voturi