Astazi este ziua lui CRBL. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui CRBL. La multi ani!

Data nasterii: 30 Iunie 1977
Pasionat de muzica inca din adolescenta, CRBL, pe numele adevarat Eduard Mihai Andreianu, s-a nascut la 30 iunie 1977, la Pitesti. A inceput sa cante in trupa Trivale, iar la scurt timp a infiintat trupa "Mesaj nou". Succesul a venit insa odata cu infiintarea trupei Simplu, in anul 2000. In 2004 si-a deschis propria sala de dans cu specific breakdance si streetdance si a format o noua trupa de dans “Big Bounce” cu care a castigat numeroase concursuri de breakdance si streetdance. Pe langa muzica, CRBL a mai avut aparitii si in filmele “Furia”, “Luger” si “Blood and chocolate”. Este si producator muzical, avand doua studiouri de inregistrari, pe langa acestea are si o firma de casting, demonstrand de-a lungul anilor ca este un artist complet.

CRBL si-a inceput cariera solo in 2010 cu piesa „Romanu n-are noroc” pentru care a obtinut o nominalizare la premiile Romanian Music Awards din 2011. El a participat la doua editii „Dansez pentru tine”, a facut parte din juriul primului sezon al emisiunii Megastar si si-a jucat propriul rol in „Un film simplu”. De asemenea, a facut parte din juriul primului sezon al talent show-ului „Romania danseaza”, difuzat de Antena1.

In plan personal, Eduard este casatorit cu Elena, coregrafa sa de la Dansez pentru tine, pe care a intalnit-o in 2008. La cununia civila, CRBL l-a intruchipat pe Al Capone, iar nunta a fost organizata in stil mafiot. Cei doi au o fiica numita Alesia Ecaterina, nascuta in 2010.

de Redactia - 2929 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi