Astazi este ziua Nouriei Nouri. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua Nouriei Nouri. La multi ani!

Data nasterii: 24 Iunie 1975
Nouria Nouri s-a nascut pe 24 iunie 1975, la Ploiesti. Absolventa a cursurilor liceului Pedagogic, Nouria a intrat in 1997 la Academia de Teatru si Film „I.L.Caragiale” din Bucuresti, cu media 9,35, la sectia actorie, clasa prof. Gelu Colceag. Dupa ce a terminat facultatea cu media 10, actrita din Ploiesti a colaborat cu numeroase teatre din tara si din capitala. In paralel, aceasta a prezentat si a realizat emisiuni de televiziune si de radio, a predat cursuri de actorie in cadrul unor gradinite particulare si a scris texte pentru cantece de copii.

Printre emisiunile de radio pe care le-a realizat s-au numarat “Clubul parintilor isteti”, “Salveaz-o pe Alba ca Zapada”, colaborand si cu postul Itsy Bitsy FM.

Ea a prezentat “Cartea TVRecordurilor” la TVR 1, emisiunea “Agenda culturala”, “Top 3+1”, fiind redactor-prezentator la “Observatorul prahovean”-Actrita la teatrul “Toma Caragiu” din Ploiesti, Nouria a prezentat si festivaluri de muzica usoara, interpretand chiar si roluri in diferite seriale tv sau reclame tv.

De asemenea, Nouria a interpretat rolul principal in “Smerita”, “Oferta de serviciu”, a avut un rol secundar in “Visul unei nopti de vara”, un rol principal in scurt metrajul “De ce nu dansati?” si “Vacanta de iubire”, dar si in scurt metrajul “Alexandra”, realizat de fundatia “Tineri pentru tineri”.

In anul 2000, Nouria Nouri s-a casatorit cu solistul Daniel Iordachioaie, impreuna cu care are doi copii: Darius si Salma Nicole.

de Redactia - 3518 afisari
 
         
 
4.0 - 2 voturi