Ce tip de corp ai?
    POZA:
 
 

Ce tip de corp ai?

Marea majoritate a femeilor se incadreaza, de obicei, intr-un anumit tipar de forma a corpului, care ne poate spune cum putem slabi mai usor cu ajutorul unei diete si al unui program de gimnastica atent supravegheat de un specialist. Incearca acest test si vei afla ce fel de corp ai.

1. Care parte a corpului tau este cea mai slaba?
a. Mijlocul.
b. Partea superioara.
c. Partea inferioara.
2. Care parte este mai dezvoltata?
a. Spatele, bustul, bratele si abdomenul.
b. Soldurile, pulpele si fesele.
c. Abdomenul si fesele.
3. In ce parte iti este cel mai greu sa slabesti?
a. In partea superioara.
b. In partea inferioara.
c. Nu iti este deloc greu sa slabesti, daca vrei asta.
4. Daca ai putea schimba o parte a corpului tau, care ar fi aceea?
a. Bustul.
b. Abdomenul, bustul si fesele.
c. Pulpele, soldurile si fesele.
5. Ce zona atrage cele mai multe priviri?
a. Pieptul.
b. Picioarele.
c. Talia si fesele.

Raspunsuri
Majoritatea varianta a:
Femeia-mar prezinta cea mai mare parte a masei adipoase in regiunea abdominala. In general, acest tip are brate si picioare relativ subtiri, sinii mari, talie aproape inexistenta, marcata de un abdomen proeminent. La acest tip de conformatie, tesutul adipos inconjoara organele interne, fiind cunoscut sub numele de grasime viscerala, care prezinta riscuri mai mari pentru sanatate.
Majoritatea varianta b:
Femeia-para are cea mai mare parte a tesutului adipos in zona bratelor, picioarelor si a feselor. Ea are o constitutie relativ firava in partea superioara a corpului - sini mici, talie subtire si mai robusta in partea inferioara a corpului - coapse si fese puternic dezvoltate. Acest tip este predispus la aparitia celulitei si a varicelor. Majoritatea femeilor-para au o circulatie sangvina periferica defectuoasa, miini
si picioare reci si suporta mai greu temperaturile joase.
Majoritatea varianta c:
Forma corpului tau este clepsidra, considerata silueta cea mai feminina si mai senzuala dintre toate. In acest caz nu e nevoie sa ascunzi nimic. Rochiile mulate si fustele-creion iti vor pune in evidenta atuurile, pantalonii mulati sau tocurile prea subtiri nu sint indicate, iar curelele si centurile-corset vor accentua formele frumos rotunjite. Nu ai de ce sa te refugiezi in haine sport sau largi, cind poti purta cele mai feminine piese.

de Redactia - 3462 afisari
 
         
 
4.0 - 2 voturi