Andreea + Stefan = amor
    POZA:
   
 

Andreea + Stefan = amor

Ora 1.15. Patronul clubului face poze cu invitatii dragi. Stefan e la poza cu acesta, Andreea e aproape nevazuta, intr-un colt.

1.20. Andreea si Stefan se asaza, din prima, impreuna, la o masa retrasa, lateral stinga fata de scena. Patronul vine la ei la masa. Ea nu se fereste, e imbujorata, ride mult si se tot baga in sufletul lui. Arata ca un cuplu.

2.00. Jukebox, cu Marius de la Spin, cinta pe scena. E chemat Stefan pentru o prestatie. El cinta doua piese la pian. Andreea se ridica si danseaza exuberant, languros, astfel incit el s-o vada.

2.15. Se intorc amindoi la masa (foto 1). Pe drum, el ii pune mina pe picior, iar ea il mingiie discret pe umar. Se asaza la masa si vorbesc. Mai devreme, venise o blonda la masa si vorbise cu Stefan. Andreea s-a uitat cam piezis la ea…

2.25. Andreea si Stefan danseaza impreuna, pe piesa Speedy Gonzales. El, in stilul lui de scena, ea, unduita toata pe el. Lascivitate totala!

3.00. Au mai dansat de vreo doua ori impreuna, dar el a stat mai mult jos. Se uita si dupa alte femei… Andreea danseaza linga masa si da tot talentul coregrafic din ea. Cind sta jos, el e destul de atent cu ea. Miinile lor se ating des.

3.20. Un amic imi spune ca i-a zarit tinindu-se de mina, dar eu n-am vazut… Stau la masa, ea se tot lipeste de el. Lui Stefan ii place, dar nu e la fel de topit. Vine mai multa lume la masa lor, la taclale…

3.30. Trebuie sa ies din „Coyote Cafe“. A fost o superpetrecere! Colegii asteapta afara, in dispozitiv de urmarire.

3.33. Cei doi ies din bar si se-ndreapta spre Calea Victoriei. Andreea Marin in fata (foto 2), talonata indeaproape de Stefan Banica jr. Acesta priveste precaut in toate directiile (foto 3). Cei doi se-ndreapta spre masina parcata imediat in vecinatatea pasajului (foto 4), un BMW seria 5, inmatriculat in Germania.

3.35. Andreea urca in dreapta soferului, Banica la volan. Se inscriu usor in trafic. Pornim si noi masina si plecam dupa ei.

3.37. Masina celor doi ajunge la Piata Universitatii (foto 5) si vireaza spre Piata Romana. Banica conduce prudent. Pastram distanta pentru a nu-i alerta, traficul fiind foarte degajat.

3.40. Masina condusa de Banica vireaza spre bulevardul Dacia. Mentinem distanta.

3.43. Schimbare brusca de directie. Masina in care se afla cei doi vireaza spre Barbu Vacarescu.

3.45. Autoturismul opreste brusc la intersectia cu Soseaua Stefan cel Mare. Sintem obligati sa-i depasim pentru a nu trezi suspiciuni.

3.47. Dupa doua minute in care s-au asigurat ca nu-i nimeni prin preajma, masina celor doi vireaza stinga pe Stefan cel Mare, in directia Bucur Obor. Parcheaza brusc.

3.48. Andreea Marin coboara si se-ndreapta pe jos spre o scara de bloc (foto 6). Este familiarizata cu locul si nimereste din prima.

3.50. Coboara precaut si Stefan (foto 7). Priveste cu atentie in jur si merge pe urmele Andreei. Intra pe usa aceleiasi scari de bloc (foto 8).

3.50-4.15. Raminem in locatie pentru a vedea daca nu cumva intilnirea celor doi se sfirseste brusc. Poate a condus cineva pe altcineva. Nici vorba, au treaba...


Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8
 
         
 
- voturi