1989-2009: DEGEABA
    POZA:
 
 

1989-2009: DEGEABA

Privesc zilele astea ce se petrece in Romania si ma apuca risu’-plinsu’.
Doua partide care-si merita locul la groapa de gunoi a istoriei isi dau la gioale democratic, tara se duce de ripa, guvernul e un spectacol prost de circ cu un clovn pe post de premier, presedintele a reusit sa se certe cu toata lumea, iar in mijlocul tuturor acestor timpenii domneste o stare de neputinta care ne omoara cu zile. Si vin si grevele!
Idiotilor, nu intelegeti ca nu ne mai intereseaza porcaielile voastre?! Nu vreti sa va priviti in oglinda si sa va scuipati singuri?!? Nu vi se pare ca v-am suportat destul si ca tot ceea ce faceti voi acum e inutil? Cel mai mare cistig, obtinut odata cu intrarea in UE, il reprezinta tocmai aceasta lipsa de suveranitate si controlul Bruxellesului asupra a ceea ce reprezinta Romania sau ce-a mai ramas din ea.
Adica, mai pe intelesul vostru, „ati ramas fara jucarii“, ma, cirnatilor, mars la tomberoane, ca nu stim cum va mai suporta pamintul! PNL, PSD, UDMR, PRM, PC si dracu’ mai stie cine ne formeaza o clasa politica putreda si nedreapta, corupta si aroganta, cu gindul doar la punga ei mica si cu balele curgind riuri-riuri, cind priveste la banul public, din care se infrupta hrapareata!
Sinteti mici, ma, ca, in loc sa faceti ceva, v-ati complacut in zoaiele proprii, v-ati balacarit si apoi v-ati aparat intre voi, ati facut un circ ieftin atita amar de vreme, dar a sosit momentul sa nu va mai suportam, pentru ca, vedeti voi, s-a cam terminat piinea, si circul de unul singur e enervant.
In Germania au avut loc alegeri si au candidat Angela Merkel si un social-democrat, Frank Walter Steinmeier. Noua din zece intervievati de pe strada aveau reale probleme in a alege un candidat, pentru ca amindoi erau buni si bine pregatiti. Ce tara plicticoasa si Germania asta!
de Serban Huidu - 1921 afisari
 
         
 
2.5 - 2 voturi