La multi ani, Victor Ciutacu!
    -
 

La multi ani, Victor Ciutacu!

Data nasterii: 15 Mai 1970
Victor Ciutacu s-a nascut pe 15 mai 1970, la Sinaia. El este un jurnalist roman de origine evreiasca, redactor sef la cotidianul Jurnalul National si moderatorul emisiunii Vorbe Grele, transmisa de postul de televiziune Antena 2, iar in prezent de Antena 3 vineri seara.
In anul 1989, Ciutacu s-a mutat la Bucuresti, unde s-a inscris la Universitatea Politehnica Bucuresti. Intre 1993-1995 este jurnalist la ziarul Meridian, iar din 1995 lucreaza in cadrul departamentului politic al ziarului condus de Ralu Filip, Curierul National. Moderatorul de la Antena 2 a lucrat si la ziarul Adevarul, a fost consilier la APAPS si consilier al ministrului economiei, conservatorul Codrut Seres.
In acest moment Ciutacu scrie editoriale la Jurnalul National. Este de asemenea moderatorul emisiunii “Vorbe Grele” unde sunt invitati de obicei oameni politici importanti, fiind de multe ori invitat al emisiunii moderate de Mihai Gadea (Sinteza Zilei).

Victor Ciutacu este casatorit cu Mariana Ciutacu, cei doi cunoscandu-se in  ani, pe vremea cand erau colegi la facultate. Ei sunt impreuna de foarte multi ani si au tot ceea ce isi doresc si si-au marit familia cu un superb baietel, Vlad, de care sunt foarte mandri amandoi. La un moment dat, Mariana Ciutacu a lucrat intr-o multinationala, cu sediul in Union Business Center.

Mariana si Victor sunt unul dintre cele mai unite cupluri din show-bizz-ul romanesc, care au stat departe de scandaluri si de presa. Desi sunt de multi ani impreuna, dragostea dintre ei nu s-a stins, dimpotriva, se iubesc poate mai mult ca la inceput si nu pot trai unul fara celalalt.

de Redactia - 2730 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi